Bedst og værst: Thorsteinsson gik forrest da FCM kollapsede
Foto: Getty Images
Superliga

Bedst og værst: Thorsteinsson gik forrest da FCM kollapsede

AGF tog en sejr på 4-3 over FC Midtjylland på et stort comeback. Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen her.

FC Midtjylland - AGF 3-4 (1-1)
0-1 Jon Dagur Thorsteinsson (28.)
1-1 Alexander Scholz (30.)
2-1 Ronnie Schwartz (46.)
3-1 Jakob Ankersen - selvmål (48.)
3-2 Jon Dagur Thorsteinsson (77.)
3-3 Jon Dagur Thorsteinsson (83.)
3-4 Nicklas Helenius (90+4.)

Kampens bedste:

FC Midtjylland:
Der var mange spillere, der viste sig frem for midtjyderne, som også havde lavet en del ændringer til kampen. En af dem var Ronnie Schwartz, som fik scoret og bestemt ikke spillede sig af igen. Den sikre scoring til 2-1 var et klart signal om, at startpladsen skal være hans, men han måtte alligevel se sig udskiftet med Sory Kaba, som endnu engang ikke kom med meget. Men ellers var der ikke meget godt at sige om FCM i deres store kollaps.

AGF:
Med tre fine scoringer og en assist fra Jon Dagur Thorsteinsson fik Aarhus-klubben lavet et fremragende comeback på MCH Arena, hvor udeholdet sjældent scorer. Han scorede også sidste gang, hvor AGF var på besøg i Herning. Det var ikke sådan, at han var en enmandshær for aarhusianerne, men det er meget svært at komme udenom en mand, der har en finger med i spillet i alle mål, hvor man vender 1-3 til 4-3. Det må være en kamp, som han sjældent glemmer.

Kampens værste:
Der var mange spillere, som lavede store fejl. Blandt andet Alexander Munksgaards tilbagelægning til Schwartz og Jakob Ankersens selvmål. Dog overstråles det negativt af Paulinho, som blev liggende lige foran målet efter en duel. Det betød, at offsiden blev helt ophævet og AGF kunne score deres første mål i kampen. Hvis det var sådan, at han ikke kunne gå efterfølgende, så havde man kunne forstå det. Men det kunne han, og derfor er det utilgiveligt af ham at ligge på banen i stedet for at rejse sig på det gode ben og komme frem med offsidelinjen. 

Kampens detalje:
Sidste gang AGF var i Herning blev det også til en sejr. Dengang vandt man med 3-1, og nu var det så 4-3. Dermed har de nu scoret syv mål mod FCM i denne sæson, hvilket er en pæn andel af de i alt 18 mål, der er gået ind i hele denne Superliga-sæson.