Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Vildt så vigtig han er

OB fik sig sæsonens første Superliga-sejr, da de slog AC Horsens. Tipsbladet.dk ser nærmere på kampen.

Odense Boldklub - AC Horsens 1-0 (0-0)
1-0 Bashkim Kadrii (85.)

Kampens bedste:

Odense Boldklub:
Når OB'erne var på bolden, så kom der oftest mest ud af det, når Issam Jebali var på bolden. Det var dog ikke altid, at det var lige godt, og som kampen skred frem blev det mindre og mindre i takt med, at han blev træt.

Sådan var det derimod slet ikke for målmand Martin Hansen. Den nye OB-keeper kom virkelig på arbejde mandag aften, hvor han fik vist sine evner frem. Det var lige meget om det var afslutninger tæt på eller langskud. Det var vildt så vigtig, han var for dem. Og derfor var de også stadig inde i kampen, da Kadrii scorede sejrsmålet.

AC Horsens:
Det var ligeledes forrygende, hvad der kom fra Lubambo Musonda i opgøret. Han fik leveret mindst fire gode indlæg, som blev til særdeles fine chancer for Horsens-holdet. som dog brændte gang på gang.

Samtidig var han også selv farlig, og det var meget svært at holde styr på ham, og det var lige meget om det var pasninger ind mellem backen og stopperen, eller at han selv sneg sig rundt om sin oppasser.

Kampens værste:
Mens Musonda altså var flyvende, så var det meget svært for Nicholas Mickelson, som virkelig blev løbet om hjørner med i opgøret. Det var derfor nok lidt af en befrielse, at han blev taget ud efter 65 minutter. Adelgaards dobbelt gule kort er heller ikke fremragende, men han gjorde det i holdets tjeneste.

Kampens detalje:
Hvis man ikke skal pege på Bashkim Kadrii-målet, så er det værd at bemærke hvor tæt, man var på at se et uforglemmeligt mål. Anders K. Jacobsen brændte mange chancer, men denne lavede han selv en stor del af forarbejdet til. Det var næsten helt Dennis Bergkamp-agtigt, hvordan han fik vendt sig og afsluttet. Det kunne være blevet et af de mest elegante mål i mange år i Superligaen, hvis ikke Martin Hansen fik reddet.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.