• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: "What a fucking bench"

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem AGF og FC Midtjylland.

Af Victor Risager

AGF - FC Midtjylland 1-4 (0-1)
Frank Onyeka, 0-1 (16.)
Alexander Scholz på straffe, 0-2 (53.)
Patrick Mortensen, 1-2 (61.)
Mikael Anderson, 1-3 (84.)
Evander, 89.)

Kampens bedste
AGF

Der var ikke mange AGF’ere, som imponerede i kampen, men Sebastian Hausner kæmpede godt for det i forsvaret med en del clearinger og vundne dueller. Det var ingenlunde en fejlfri præstation, men han stod fint imod og havde nogle gode indgreb i kampen. 

FC Midtjylland
Der var en håndfuld gode præstationer for FC Midtjylland imod AGF, og heriblandt var midtbaneduoen Evander og Jens-Lys Cajuste. De to vandt et hav af bolde og sørgede for et midtjysk overtag på midtbanen i store dele af kampen. Brasilianeren havde også flere gode afleveringer og oplæg til chancer fra sin plads på midtbanen, hvor han spillede med stort overskud og rolighed, og han kom også på måltavlen i slutminutterne.

Kampens værste
Milan Jevtovic startede for første gang i sæsonen inde i en Superliga-kamp, men serberen fik ikke overbevist om, at han skal have pladsen foran Jon Dagur Thorsteinsson fremadrettet. Han fik ikke gjort noget særligt væsen af sig, inden han efter 65 minutter lod sig erstatte af islændingen.

Kampens detalje
“What a fucking bench.” Med andre ord: Hvilken bænk. Det sagde århusianernes cheftræner, David Nielsen, ifølge Canal9s kommentering, da han før kampen gik forbi FC Midtjyllands bænk, og man forstår ham godt. På bænken havde midtjyderne landsholdsboblerne Jesper Hansen og Pione Sisto samt spillere som Mikael Anderson, Gustav Isaksen og Junior Brumado. 

Det var også forståeligt, for bænkspillerne fik en afgørende betydning på kampen, da Mikael Anderson kom på tavlen, mens Pione Sisto og Gustav Isaksen begge var involveret i mål. Det er en imponerende dybde, midtjyderne råder over. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus