• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

Bedst/værst: Rødt kort fik afgørende betydning

Foto: Jan Christensen / Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem Randers FC og Lyngby BK.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Randers FC - Lyngby BK 1-2 (1-0)

1-0 Marvin Egho (29.)
1-1 Emil NIelsen (87.)
1-2 Magnus Kaastrup (90.)

Kampens bedste

Randers FC

Tobias Klysner er en mand på vej frem, Mathias Greve har efterhånden positioneret sig som Randers kreative profil, men det var Marvin Eghos anden sæsonscoring, der viste sig afgørende. I en uskøn kamp, hvor Randers brugte mest tid på at begå frispark, var den østrigske angriber Marvin Egho opportunistisk, energisk og på plads, og sikrede Randers FC føringen.

Lyngby BK

Magnus Warming var et opløftende syn på et Lyngby-mandskab, der havde svært ved at finde melodien fra de tidligere kampe. Med sit udfordrende spil havde Randers-spillerne svært ved at styre ham og kort inde i anden havleg, havde de brugt tre gule kort på at stoppe ham. Værd at nævne er også de to indhoppere Emil NIelsen og Magnus Kaastrup, der vendte kampen med et mål hver.

Kampens værste

Marcel Rømer var efter et kvarters spil ved at blive rigtig dyr for Lyngby, da han var tæt på at spille Randers' Marvin Egho helt fri til scoring på en dårlig tilbagelægning. Kelvin Tshiembe kom dog midtbanespilleren til redning. og undgik et tidligt Randers-mål. Et rødt kort gives normalt, når en spiller har lavet noget slemt, men Mathias Nielsens andet gule kort går ikke ligefrem i kategorien som en decideret svinestreg, men det fik afgørende betydning.

Kampens detalje

Tobias Klysners viste eminent teknik, da han i en løbeduel med Lyngbys Kasper Jørgensen flot lagde bolden til rette med hælen og fuldstændig satte Kasper Jørgensen, der nærmest fortsatte sit løb ud over baglinjen. Klysner kunne derefter drible ind i feltet og sende en afslutning afsted. Men lige så flot hans nedtagning af bolden var i løbeduellen, lige så skæv var afslutning, der gik langt forbi mål.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus