• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Bedst/værst: Surt show for Lyngby i VAR-drama

Foto: Getty Images

Tipsbladet zoomer ind på Superliga-opgøret mellem Lyngby og Viborg.

Af Lars Gram-Hanssen

Lyngby - Viborg 1-1 (1-1)
0-1 Jay-Roy Grot (8.)
1-1 Rezan Corlu (11.)

Kampens bedste:
Lyngby:
Man kunne godt have undt hjemmeholdet den sejr, som Freyr Alexanderssons tropper stadig har til gode i Superligaen i denne sæson. Lyngby kom med en god energi i dagens hjemmekamp, som derfor også udviklede sig til en dramatisk og ganske underholdende affære. Lyngby var ret uheldige med, at flere afgørende situationer ikke gik deres vej. Adam Sørensen var igen en spiller, der skabte mange ting og var en en trussel for Viborg med sine energiske løb og gode afleveringer på venstrekanten. Og så må man også løfte på hatten for Rezan Corlus flotte udligning, som var den tidligere Brøndby-spillers første scoring i mere end to år. 

Viborg:
Et skuffende resultat for gæsterne, der nu risikerer at miste tredjepladsen til Silkeborg. Jacob Friis' mandskab må være skuffede over at tage hjem med blot et enkelt point, efter at man bragte sig foran i kampens første minutter. Viborg dominerede opgøret i første halvleg, men mistede lidt kontrollen i anden halvleg, hvor man også snildt kunne være kommet bagud. Nils Mortimer var en af de Viborg-spillere, der viste nogle gode ting i første halvleg. Hjemmeholdets forsvar havde problemer med den tidligere Barcelona-spiller, der også leverede en flot assist til Jay-Roy Grot.

Kampens værste:
Alassana Jatta havde alletiders chance for at sikre gæsterne sejren i overtiden, men den indskiftede angriber lossede på uforklarlig vis bolden over mål i tillægstiden. I den anden ende af banen kunne Lucas Lund kan ikke være tilfreds med det mål, Viborg-målmanden indkasserede efter 11 minutter. Det var en flot afslutning af Rezan Corlu, og Lucas Lunds udsyn var muligvis en smule blokeret, men gæsternes keeper burde umiddelbart have formået at lukke af ved nærmeste stolpe, hvor han i stedet endte med at stå som forstenet.

Kampens detalje:
Det var en travl aften for folkene i VAR-rummet, der skulle nærstudere en række afgørende situationer, som primært endte med at falde ud til Viborgs fordel. Jay-Roy Grot så i første omgang ud til at være offside ved Viborgs 1-0-mål, men efter flere minutters gennemsyn blev målet godkendt. Senere kom hjemmeholdets tilhængere op i det røde felt, da de mente, at Anton Gaaei stoppede bolden med hånden i feltet. Kontakten så dog til at ske lige udenfor feltet. Efter en times spil gik endnu en VAR-dom så imod Lyngby, da Frederik Gytkjærs ellers flotte scoring blev annulleret på grund af en meget snæver offside.