• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst/værst: Vejle-angriber bør efterlyses

Foto: Getty Images

Det blev 0-0 mellem Vejle og AC Horsens fredag aften. Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret her.

Af Oliver Okstrøm

Vejle Boldklub - AC Horsens 0-0 (0-0)

Kampens bedste:

Vejle Boldklub:
Det var egentlig en kamp, hvor Vejle havde mest fokus på defensiven, men alligevel lykkedes det for Arbnor Mucolli i flere omgange at lave ting og sager, som nok ville få pulsen op blandt Horsens-folkene. 

Det blev blandt andet til et par gode oplæg fra den teknisk stærke spiller, ligesom han også havde muligheder foran målet, hvor AC Horsens-spillerne måtte give alt for at undgå, at han fik sendt bolden i kassen. Endvidere havde han også god opbakning længere nede på banen af Tobias Mølgaard.

AC Horsens:
Der var mange gode mandfolkepræstationer blandt Horsens-spillerne, men det var svært for dem at få de indsatser rundt om på banen til at udmønte sig til scoringer. Dog gjorde Louka Prip det særdeles godt med et par vigtige fødder i forskellige angreb, som blev farlige.

Den allerstørste kom i den sidste del af kampen, hvor han fik lagt bolden præcist ind i hovedet på holdkammeraten Qamili, som dog fik styret bolden over mål, som ellers var lige foran ham. Hvis det ender med, at AC Horsens rykker ned, så bør der være nogle Superliga-hold, der kan bruge Prip.

Kampens værste:
Det blev til en meget anonym indsats for Vejles German Onugkha. Der er ikke så meget at skrive om angriberens kamp, da man nogle gange skulle tro, at han var forsvundet helt i den time, som han fik af Constantin Galca. Horsens' Lirim Qamili kan nok heller ikke være tilfreds med sig selv, når han ser sin kæmpemæssige afbrænder.

Kampens detalje:
AC Horsens' målkrise bliver bare ved og ved. Det er nu fem kampe i træk, at klubben ikke har scoret, og de har nu prøvet med mange forskellige idéer. I kampen mod Vejle blev selv Søren Reese sendt helt i front. Lige lidt hjalp det.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus