• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Troels Bager Thøgersen

Begrænset spilletid i FCK: Konkret interesse for Nicolaj Thomsen

Foto: Jan Sommer/Getty Images

Der har været konkret interesse for Nicolaj Thomsen, der med et år tilbage af kontrakten og begrænset spilletid i FC København gerne skal finde en ny arbejdsgiver i dette transfervindue.

Af Troels Bager Thøgersen

Det var store forventninger på begge sider af forhandlingsbordet, da FC København og Nicolaj Thomsen i begyndelsen af 2017 blev enige om, at kantspilleren skulle skifte fra franske Nantes.

Thomsen havde kun spillet et halvt år i Ligue 1 og havde inden da været en af Superligaens bedste spillere og stærkt medvirkende til AaB's overraskende og flotte mesterskab i 2014, og håbet var, at Thomsen skulle spille sig til en fast plads og blive en profil for FC København i både Superligaen og Europa.

Efter en langsom start med skadesproblemer spillede Thomsen sig langt ind på FC København-mandskabet i 2018/19-sæsonen, hvor han startede i 17 Superliga-kampe og 8 Europa League-opgør, men i den forgangne sæson har kantspilleren været langt fra startopstillingen og var allerede i januar på udkig efter en ny klub.

Dengang blev et skifte ikke til noget, men nu arbejdes der igen på en Thomsen-transfer.

Læs også:Solbakken vil sælge flere: Kan vi skabe mere luft i budgettet?

Således erfarer tipsbladet.dk, at der allerede har været konkret interesse for en handel med den 27-årige offensivspiller, hvilket dog indtil videre ikke har udmøntet sig i en aftale.

Såvel spilleren selv som FC København er interesseret i, at et klubskifte falder på plads i det transfervindue, der i Danmark såvel som de fleste ligaer i Europa er åbent indtil 5. oktober.

- Der kunne meget vel ske noget i dette transfervindue, siger Nicolaj Thomsens agent Allan Bak Jensen til tipsbladet.dk.

Forventningen i begge lejre er, at man når frem til en aftale, frem for at Thomsen tilbringer yderligere et lille års tid i udkanten af FC Københavns førsteholdstrup.

Læs også:FCK-emne kan blive solgt: Vi har drøftelser med andre klubber

Pilen peger umiddelbart mod et skifte til udlandet, uden at et skifte til en anden Superliga-klub er blevet udelukket af nogen parter.

Der har tidligere været spekulation om et skifte til AaB, men det har ikke været oppe at vende i forbindelse med det kommende transfervindue.

Nicolaj Thomsen har kontraktudløb i FC København 30. juni 2021 og har spillet 83 førsteholdskampe og scoret fire mål for københavnerne.

Læs også:Divisionsforeningen: Superliga-programmet er klar torsdag

Læs også:Avis: Vejle Boldklub tæt på markant forstærkning

Læs også:FC Midtjylland sikrer ung topscorer på lang aftale

Læs også:Flest spiller på AGF som dansk mester i 2021: Det er altså unormalt