• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Bekræfter absolut ingen sandhed i FCK-rygte

Foto: Getty Images

FC København blev meldt ude efter en afløser til Jess Thorup efter ansættelsen af Jacob Neestrup. Temmelig spøjst, og det havde heller ikke nogen gang på jord.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Tirsdag valgte FC København at skille sig af med Jess Thorup.

Samtidig blev Jacob Neestrup ansat som hans afløser frem til 2026. Alligevel gik der få dage, og så skrev tyske Sky Sports, at FC København skulle have den tidligere Wolfsburg-træner Florian Kohfeldt på blokken.

Det synes en smule underligt, da FC København allerede havde ansat Jacob Neestrup. Nu har tyske Weser Kurier så talt med Florian Kohfeldt om fremtiden, hvor de blandt andet skriver, at han bekræfter overfor dem, at der intet hold var i rygterne om FCK.

Han siger dog, at det kribler i fingrene for at vende retur til sidelinjen.

- Hvilket niveau vi taler om, det er lidt ude af mine hænder, jeg vil bare gerne være træner, siger Florian Kohfeldt til Weser Kurier, hvor han lige nu må væbne sig med tålmodighed inden sit næste trænerjob.

- Der er selvfølgelig noget positivt ved min nuværende situation. Du har mere tid for dig selv, familie og venner. På den anden side så har jeg stadig følelsen af, at jeg gerne vil det her arbejde. Det er dog langt fra, at jeg bare sidder på sofaen og keder mig, siger han.

39-årige Florian Kohfeldt var senest cheftræner for Jonas Wind og Wolfsburg, hvor samarbejdet sluttede tilbage i maj. Forinden har han en lang fortid i Werder Bremen i forskellige roller.