• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Medie dummer sig: Er han Thorups afløser i FCK?

Foto: Getty Images

Et døgn efter Jacob Neestrups præsentation i FC København bragte det store tyske medie Sky Sport en historie om, at den tyske træner Florian Kohfeldt kan afløse Jess Thorup i FC København.

Af Lars Gram-Hanssen

Den tidligere Wolfsburg-cheftræner Florian Kohfeldt er i spil til at blive ny cheftræner for FC København - eller er han?

Det store tyske medie Sky Sport har ganske vist skrevet, at Kohfeldt kan være på vej til FC København for at afløse den fyrede Jess Thorup. 

Problemet med denne historie er selvfølgelig, at de danske mestre allerede har præsenteret afløseren for Thorup, idet Jacob Neestrup tirsdag underskrev en kontrakt frem til 2026. 

Sky Sports historie om FC Københavns interesse for Florian Kohfeldt blev bragt onsdag eftermiddag, altså et døgns tid efter præsentationen af Neestrup. 

- To uger efter 3-0-nederlaget til Borussia Dortmund har Champions League-deltagerne FC København fyret deres cheftræner Jess Thorup, og de arbejder nu hårdt på at finde hans afløser. Ifølge Skys oplysninger optræder Florian Kohfeldt på listen over trænere, de danske mestre er interesserede i, lyder det således i artiklen fra Sky Sport.

Florian Kohfeldt var i foråret cheftræner for Jonas Wind i Wolfsburg, men den 39-årige træner blev fyret i maj. Kohfeldt har også tidligere været cheftræner i Werder Bremen.