• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bekræftet: Vejle Boldklub henter svensk forstærkning

Foto: Vejle Boldklub

Vejle Boldklub bekræfter, at de henter forsvarsspilleren Alexander Milosevic.

Af Victor Risager

Alexander Milosevic er ny mand i Vejle Boldklub. Det bekræfter klubben nu. 

Den 28-årige midtstopper har tidligere spillet landskampe for Sverige og spillede senest for landsholdet i 2019. Hos Superliga-oprykkerne får Alexander Milosevic nu en toårig aftale, bekræfter klubben.

Senest har Milosevic været hos Nottingham Forest i England, og i Vejle glæder man sig over, at man har kunnet lokke ham til Nørreskoven. 

- Først og fremmest er jeg glad for, at Vejle Boldklubs projekt kan tiltrække en så dygtig spiller, der uden tvivl havde andre muligheder. Det viser mig, at vi med vores setup, faciliteter og historik gennem de seneste år har tydeliggjort, hvad Vejle Boldklub kan.

- Vi får i Alexander en spiller, der har en stor modenhed i sit spil og i sin tilgang til sit fag. Samtidig er Alexander en klog forsvarsspiller, der både ved, hvornår fysikken skal i spil, og hvornår bolden skal føres frem. Vi har en opgave foran os i den kommende sæson af 3F Superligaen, og det er at sikre overlevelse. For at sikre den mission er Alexander en kvalitetsspiller at have i truppen, som kan lære fra sig, siger Jacob Krüger, der er teknisk chef i Vejle. 

Alexander Milosevic er selv tiltrukket af Vejles projekt og vil hjælpe klubben med at overleve i Superligaen. 

- Vejle Boldklubs projekt og helt klare mission tiltaler mig meget. Jeg tror på, at truppen har så meget kvalitet, at vi med hårdt arbejde, vilje og lidt held kan sikre os en god sæson i 3F Superligaen. Jeg har holdt mig i gang, siden jeg stoppede i Nottingham Forest, så fansene kan godt forvente, at jeg byder mig til med det samme.

- Vejle Boldklub har nogle tiltalende faciliteter og et professionelt setup. Jeg har set billeder og videoer af de kampe, hvor stadion var fyldt, og jeg håber, at jeg sammen med holdkammeraterne kan spille, vinde og indbyde til den slags stemning og støtte, fortæller svenskeren ifølge klubbens hjemmeside. 

Foruden Nottingham Forest har Milosevic en fortid i AIK Stockholm, Besiktas Istanbul, Hannover 96, Darmstadt og Rizespor. Han har spillet syv landskampe for Sverige.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020