Bekymret over FCK-stjerne: En skygge af sig selv
Foto: Getty Images
Superliga

Bekymret over FCK-stjerne: En skygge af sig selv

Trods en overbevisende 4-0-sejr over Randers er FC Københavns defensiv ikke helt på plads endnu. Sådan lyder dommen fra Thomas Gravesen, der savner en ledertype.

FC København leverede en rigtig stærk præstation i dagens hjemmekamp mod Randers, men om blot tre dage venter der de danske mestre en væsentligt større udfordring, når Sparta Prag gæster Parken.

Efter 4-0-sejren over Randers var Thomas Gravesen dybt imponeret over FC Københavns præstation, men Discovery-eksperten udtrykte alligevel en lille bekymring, da snakken gik på tirsdagens Champions League-kvalifikationskamp mod de tjekkiske mestre. 

- Offensivt er de klar. Jeg er lidt mere bekymret omkring det defensive. Jeg ved godt, at de holder nullet i dag, men Randers er en helt anden kaliber end Sparta Prag. Det her FC København-hold skal ud at score mål. De skal score mange mål, og det er de klar over. De handler ind med udgangspunkt i den måde, de gerne vil spille på. FC København scorer masser af mål i øjeblikket, og det er sgu en fornøjelse at følge med i, lød det fra Thomas Gravesen efter slutfløjtet. 

Nicolai Boilesen fik comeback efter en skadespause på 10 måneder, men ifølge Thomas Gravesen er det for tidligt at sige, om den tidligere Ajax-spiller kan løse FC Københavns defensive problemer.

- FC København har nogle problemer nede i forsvaret, og kun tiden kan vise, om det er ham, der skal lukke de huller, lød det fra Gravesen.

- Alt afhænger selvfølgelig, hvilken forfatning Nicolai Boilesen kommer tilbage i. 

Der spekuleres i, at FC København kan hente en midterforsvarer i dette transfervindue, og ifølge Thomas Gravesen er der ingen tvivl om, at Jacob Neestrups mandskab har brug for at finde en defensiv styrmand. 

- Man så, hvor god Vavro var, da han havde Bjelland ved siden af sig. Vavro er en skygge af sig selv i øjeblikket. Han laver alt for mange fejl. Så han er ikke lederen i forsvaret. Han har brug en som Bjelland eller Boilesen ved siden af sig, som kan tage det pres, der kan komme på en leder i FC København, lød det fra Gravesen. 

Afslutningsvist slog Thomas Gravesen dog fast, at han glæder sig utroligt meget over FC Københavns aktuelle styrke. 

- Jeg glæder mig over, at vi har et hold i Danmark, som er klar til at tage kampen op med Champions League, lød det fra Discovery-eksperten. 

Med dagens sejr har FC København maksimumpoint efter de tre første spillerunder.