• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League /ritzau/

Fiasko: Belgiere stopper Tottenhams ubesejrede stime

Foto: Getty Images

Pierre-Emile Højbjerg blev skiftet ind i pausen, men han kunne ikke forhindre Tottenham i at tabe til Antwerp.

Af /ritzau/

For første gang siden sæsonpremieren måtte Tottenham-spillerne torsdag aften gå fra banen uden point.

London-klubben tabte 0-1 ude til Royal Antwerp i Europa League, selv om Tottenhams mandskab undervejs i kampen blev stærkere og stærkere.

Manager José Mourinho startede kampen med en lang række reserver, men den taktik slog fejl, og Tottenham var bagud ved pausen, hvor portugiseren reagerede noget så eftertrykkeligt.

Han skiftede hele fire nye spillere ind i pausen. En af dem var Pierre-Emile Højbjerg, mens de øvrige var de offensive profiler Érik Lamela, Lucas og Son Heung-min.

11 minutter inde i anden halvleg kom også Harry Kane på banen, og dermed havde Mourinho spillet alle sine kort fra bænken.

Det nu stjernespækkede Tottenham-hold kunne dog ikke få nedbrudt det solide belgiske mandskab og fremtvunget en udligning som modsvar på Lior Rafaelovs fuldtræffer i første halvleg.

Hjemmeholdet havde flere store muligheder for at udbygge føringen, men enten manglede skarpheden, eller også var Hugo Lloris vaks i Tottenham-målet.

Den franske keeper kunne dog ikke egenhændigt forhindre, at stimen på 11 kampe i træk uden nederlag på tværs af alle turneringer kom til en ende.

Bedre gik det for AC Milan, som undgik at komme i problemer hjemme mod Sparta Prag i en af de andre Europa League-grupper.

Med landsholdsanfører Simon Kjær på banen fra start til slut vandt Milan med 3-0 og har maksimumpoint i gruppe H efter to kampe.

Brahim Díaz åbnede målscoringen på oplæg fra Zlatan Ibrahimovic i første halvleg. Siden nåede den svenske fodboldstjerne at brænde et straffespark, inden han blev skiftet ud i pausen.

I anden halvleg udbyggede Rafael Leao føringen til 2-0 efter et fornemt oplæg fra sin portugisiske landsmand Diogo Dalot. Midtvejs i halvlegen øgede Dalot selv føringen med yderligere et mål.

/ritzau/

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Optakt: AC Horsens - AaB

Ingen af de to hold har vundet i forårets fem første spillerunder - og der er pres på dem begge i jagten på vigtige t...

- Ville gerne have vist lidt mere

AaB's venstreback Lukas Klitten er gået fra en startplads til en bænkplads efter forårssæsonens to første kampe. Onsd...

Mere Superliga

Fokus