• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Belgisk midtbanemand bekræfter: På blokken i FCK

Belgisk midtbanemand bekræfter: På blokken i FCK
Foto: Julian Finney/Getty Images

Den belgiske midtbanespiller Mats Rits bekræfter, at han er på blokken i FCK, og at de danske mestre har besigtiget ham flere gange.

Af Ole Hoffskov

FC København er godt besat på midtbanen med navne som Uros Matic, William Kvist og Jan Gregus, men derfor holder løverne tilsyneladende stadig øje med emner til den centrale midtbane. I den forbindelse sættes de danske mestre i forbindelse med belgiske Mats Rits.

23-årige Mats Rits tørner til dagligt ud for KV Mechlen i hjemlandet, som han kom til fra Ajax i 2013. Allerede i sommer blev FC København kædet sammen med Mats Rits, men dengang afviste Ståle Solbakken, at belgieren var på vej til Østerbro.

Nu fastslår hovedpersonen selv imidlertid, at han er på blokken i FC København.

- Jeg er på listen, og jeg ved, de har været at kigge på mig et par gange. Hvorfor skulle det ikke være et godt skifte for mig? Fordi det er i Danmark? Det udelukker ikke noget som helst. Alle ønsker at spille på så højt et niveau som muligt, men lige nu er jeg glad i Mechelen, siger Mats Rits ifølge Fan.

Mats Rits forlængede i slutningen af januar sin kontrakt med KV Mechelen, således han og klubben har papir på hinanden frem til sommeren 2020. Han har scoret fem mål i indeværende sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus