• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Jan Vertonghen er ikke på vej til FC København

Foto: Getty Images

Jan Vertonghen er torsdag blevet rygtet til FC København, men belgieren er ikke en spiller, som de danske mestre jagter lige nu.

FC København er torsdag blevet sat i forbindelse med den belgiske landsholdsprofil Jan Vertonghen, der siges at være på vej væk fra Benfica. 

Ifølge Tipsbladets oplysninger ligner Jan Vertonghen dog ikke en spiller, som FC København i øjeblikket arbejder på at hente. Den tidligere Tottenham-profil kan dog meget vel stå foran et snarligt klubskifte til en anden klub. 

Den belgiske journalist Sacha Tavolieri skrev tidligere torsdag på Twitter, at Club Brugge arbejder på at hente Jan Vertonghen, samt at FC København også skulle være interesseret i den 35-årige forsvarsspiller, der har spillet 139 landskampe for Belgien. 

Selv om Jan Vertonghen har et imponerende CV, der potentielt vil gøre ham til én af de største stjerner i Superligaens historie, lader han dog ikke til at være på blokken hos Peter Christiansen, der sidder i sportsdirektørstolen i FCK. 

Jan Vertonghen har spillet for Benfica siden skiftet fra Tottenham i sommeren 2020. Belgieren nåede at spille otte sæsoner i London-klubben efter skiftet fra Ajax i 2012.

I Benfica tegner belgieren til at blive reserve i denne sæson, hvor cheftræner Roger Schmidt foretrækker andre forsvarsspillere.

Vertonghen var således ikke i aktion, da Benfica satte FC Midtjylland på plads både i Lissabon og i returkampen i Randers i Champions League-kvalifikationens tredje runde.

Forventningen i Portugal er, at Benfica ikke vil stille sig i vejen for et skifte, hvis Jan Vertonghen og hans agenter finder en potentiel ny arbejdsgiver.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.