Video : Tipsbladet
Superliga

Bendtner langer ud efter Solbakken: Det virkede ikke logisk

Nicklas Bendtner har et helt nyt kapitel med i sin bog, som omhandler tiden i FC København.

For omkring et år siden udkom Nicklas Bendtner med bogen 'Begge sider', og nu udkommet bogen snart på engelsk, og denne gang er der blevet tilføjet et kapitel mere om tiden i FC København.

Her blev det ikke til den store succes i de måneder, hvor han blev en del af FCK-truppen på sin halvårskontrakt med klubben. Han peger i det nye kapitel ifølge Ekstra Bladet på, at han ikke føler, at han fik en farir chance fra FC København-manager Ståle Solbakken.

Læs også:Bendtner rådgav ny FC Nordsjælland-profil inden skiftet

- Se på Sotiriou. Cyprioten har fået tre eller fire gange så meget tillid som mig og brændt den ene chance efter den anden. Og alligevel er han stadig foran mig i køen. Det virker ikke logisk, forklarer Nicklas Bendtner.

Desuden husker han også på, hvordan det gik i kampen efter, at han havde fået scoret sit første mål for FCK, da de mødte FC Nordsjælland i pokalturneringen, men end ikke fik et minut på banen i den efterfølgende kamp mod Sønderjyske.

Læs også:Bendtner om Paddy Power-episoden: Havde mistet alle sine penge

- Pludselig står det lysende klart. Jeg passer slet ikke ind i Ståles planer. Jeg er her, fordi det er, hvad en række andre folk ønskede. Og fordi jeg kan blive brugt som joker, lyder det fra Nicklas Bendtner.

Endvidere fortæller Bendtner, at Ståle Solbakken ikke havde lukket døren helt for den danske angriber, da kontrakten udløb, men der var ingen interesse fra Bendtner om at fortsætte og 'tigge om fire ekstra måneder', som han selv udtrykker det.

Bogen udkommer også på italiensk til foråret, hvor historierne om tiden i Juventus nok skal skabe opmærksomhed om bogen.

Læs også:Var Pavlovic et flop i FCK? Jeg kan ikke acceptere, der bliver grinet hånligt

Læs også:Her er de 22 bedste citater fra den forgangne Superliga-sæson

Læs også:Hareide om Bendtners eskapader: Synd det kan ødelægge karrieren