Bent Christensen: Brøndby har Danmarks bedste talentafdeling
2016-02-29 14:32
Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Bent 'Turbo' Christensen ser frem til at vende tilbage til Brøndby, hvor han skal være A+-træner.

Bent 'Turbo' Christensen er ny mand i spidsen for Brøndbys talentprojekt 'Masterclass', hvor han som A+-træner skal være med til at skabe fremtidens talenter til førsteholdet i klubben på Vestegnen. 
 
Han vender dermed tilbage til klubben efter tre år som U19-landstræner i DBU, og han ser frem mod de nye udfordringer. 
 
- Jeg har haft tre fantastiske år i DBU, hvor jeg har haft nogle spændende arbejdsopgaver. Jeg har fået nogle nye udfordringer i Brøndby, hvor der venter nogle spændende opgaver i form af strategi, ledelse og management. Det er utrolig spændende, siger Bent 'Turbo' Christensen til tipsbladet.dk. 
 
- Jeg vil gerne understrege, at jeg ikke smækker med døren i DBU. Det har været et svært valg, for jeg har haft en god tid som U19-landstræner, tilføjer han. 
 
Bent 'Turbo' Christensen vender tilbage til Brøndby, hvor han både har været spiller, U19-træner og assistenttræner på førsteholdet, og han ser spændende perspektiver i klubbens talentafdeling.
 
- Det er et sted, der har fyldt meget for mig, og jeg har nogle specielle følelser for klubben, men det vigtigste for mig er det set-up, der er derude. Der er en stor talentafdeling, der er en af Danmarks bedste – hvis ikke den bedste. Jeg ser frem til at arbejde med de sportslige ambitioner i klubben. Der er postet mange penge i det, og der er en forventning om, at der skal komme noget ud af det i form af spillere til førsteholdet. Der skal være et fundament af egne spillere på førsteholdet, og når man gerne vil have noget Brøndby-DNA i Superliga-truppen, er det nemmest at skabe med spillere, der har været i klubben længe, siger Bent 'Turbo' Christensen. 
 
Ekstra Bladet har mandag skrevet, at Bent 'Turbo' Christensen stopper i DBU, fordi han ikke fik jobbet som assistenttræner på A-landsholdet, men det afviser hovedpersonen selv. 
 
- I min verden er det en blanding af pærer og bananer. Det har ikke noget med det at gøre, og det hænger ikke sammen. Jeg har taget jobbet i Brøndby, fordi det er utrolig spændende med nye udfordringer. Jeg ser frem til det, siger han. 
 
Brøndbys nye A+-træner begynder i jobbet den 1. april. 
SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO