BIF-fans afværgede farlig situation
Illustration
Superliga

BIF-fans afværgede farlig situation

Regnen skabte problemer for de mobile tribuner søndag aften i Hobro, men god opførsel fra de gæstende tilhængere forhindre tribunen i at styrte sammen.

Søndagens Superliga-møde mellem Hobro IK og Brøndby IF blev en regnfuld en af slagsen for de mange tilskuere på DS Arena. En flot kulisse blev dog skabt, hvor især Brøndby-tilhængerne festede og hoppede nederlaget til trods bag det ene mål. Dette kunne dog have endt helt galt.

Endetribunen søndag aften var nemlig en mobil tribune, og de voldsomme regnskyl skabte fare for sammenstyrtning, hvis de gæstende tilhængere fortsatte med at hoppe. Katastrofen blev dog afværget takket være forståelse fra Brøndby-tilhængerne, og dette faktum glæder bestyrelsesformand i Hobro IK, Steen Juulsgaard:

- Der opstod en situation på et tidspunkt på grund af regnen. Vi var opmærksomme på de stilladser, der var stillet op. Det var mobile tribuner, så derfor fulgte vi situationen med de mange hoppende Brøndby-fans tæt. Men de lyttede og opførte sig godt, så der var ikke noget sikkerhedsmæssigt problem der, fortæller bestyrelsesformanden til BT.   

Næste hjemmekamp for oprykkerne på DS Arena venter søndag den 18. august, hvor FC Nordsjælland kommer på besøg. Forinden skal Hobro dog en tur til Telia Parken og møde FC København.