Video : Tipsbladet
Superliga

- BIF har rykket sig mod toppen af dansk fodbold

Francis Dickoh peger på, at Brøndby IF er på vej tilbage til den absolutte top af Superligaen.

De spillede uafgjort mod de forsvarende mestre fra FC København søndag, og Brøndby IF har på det seneste rykket sig mod den absolutte top i Superligaen.

Klubben fra den københavnske vestegn er sammen med FC Midtjylland bedste bud på en udfordrer til FC København i toppen af rækken - de to hold ligger tre point efter FC København i tabellen.

Og ekspert Francis Dickoh blev søndag bekræftet i, at BIF er en guldkandidat.

- Over de seneste kampe synes jeg, at Brøndby har rykket sig, ikke med rekordfart, men med små skridt frem mod det, der ligner toppen af dansk fodbold. De er kompetitive, og de ligner et fodboldhold - strukturelt ser det bedre og bedre ud. I den her fodboldkamp ligner det, at de kan matche FC København på mange parametre, siger Francis Dickoh til Viaplay om opgøret mod FCKøbenhavn søndag.

Peter Sørensen er dog ikke lige så sikker.

- På dagen. Som i dag, hvor de spiller en jævnbyrdig kamp. FCK er måsk en tand bedre, men når de ikke kan score på de to store chancer, de skaber, har Brøndby også gjort en god kamp mod det stærkeste hold og det sværeste sted at spille. Det kan jeg godt forstå, de er tilfredse med, siger han.

Se vurderingen fra de to Viaplay-eksperter i afspilleren øverst til denne artikel.