Video : Tipsbladet
Superliga

BIF og FCM spøgte: Nu er interessen eksploderet

Brøndby og FC Midtjylland har tidligere været sat i forbindelse med det svenske talent, men hvis de stadig er lune på ham, skal de overgå mange klubber.

Skandinavisk topfodbold vrimler med spændende talenter, og en af disse er Hammarbys 20-årige angriber Jusef Erabi. 

Ham er der også blevet lagt mærke til i Danmark, hvor flere svenske medier tidligere har meldt om interesse fra både FC Midtjylland og Brøndby. 

Angriberen har i denne sæson fået sit første reelle gennembrud i topfodbold, hvor han lige nu står noteret for 11 scoringer på tværs af alle turneringer. Sæsonen har dog fået en brat ende for ham, for han blev skadet mod IFK Göteborg i starten af måneden, og den skade kommer til at holde ham ude frem til starten af næste år. 

Men går man og tror, at skaden har fået interesserede klubber til at trække følehornene tilbage, så skal man tro godt om. Tværtimod er interessen for Jerabi eksploderet, melder Fotbolldirekt.

Således skriver mediet, at der hele tiden strømmer klubber til, som melder om deres interesse - det samme er tilfældet med tidligere klubber, og det er interessant med et dansk perspektiv, hvis det indebærer FC Midtjylland og Brøndby. Også hollandske Feyenoord er blevet nævnt, så der er uden tvivl hård konkurrence. 

En køber kan da også få lov til at hoste op med en pæn sum penge for angriberen. Fotbolldirekt melder, at han koster tæt på fire millioner euro - godt 30 millioner kroner. 

Om det er i den høje ende, er det store spørgsmål, for Erabi har kontaktudløb om lidt mere end et år, og sådan noget er ikke ligefrem noget, der banker prisen op.