• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

BIF-spiller færdig i 2021: Nu forklarer han skaden

Foto: Brøndby IF

Rasmus Wikström er blevet skadet og er færdig for 2021 - han fortæller nu, hvad det er for en skade, han er blevet ramt af.

Af Kenneth Jensen

Brøndby IF er uden forsvarsspiller Rasmus Wikström resten af dette år.

Som tipsbladet.dk kunne fortælle tidligere i denne uge er svenskeren ikke registreret i Brøndbys Europa League-trup, fordi han er blevet skadet. Den skade holder ham ude af resten af året, har Brøndby bekræftet over for tipsbladet.dk.

Flere Brøndby-supportere har været bekymret for, om skaden har haft noget at gøre med den 20-årige forsvarsspillers tidligere korsbåndsskade. Men det har den ikke, og nu åbner Wikström selv op for, hvad det var, der skete, da han blev skadet for et par uger siden i træning.

- Jeg er blevet skadet i skulderen og er ude noget tid. Det var ikke den start, jeg ønskede, men sådan er situationen, siger Rasmus Wikström til FotbollDirekt.

Stopperen har fortsat debut til gode i BIF og må altså vente noget tid endnu, før han kan spille førsteholdsfodbold for klubben. Til gengæld bevarer han positiviteten omkring sin situation, selv om den ikke er så god.

- Forskellen fra en skade i underkroppen er, at jeg nu stadig kan træne mine benmuskler og meget ander, der betyder, at jeg ikke kommer til at tabe så meget, som hvis jeg var korsbåndsskadet. Jeg kommer nok tilbage i endnu bedre fysisk form end før. Man må også se de små positive elementer af dette, siger Wikström.

Forsvarsspiller blev købt af Brøndby denne sommer i IFK Göteborg. I foråret var stopperen udlejet til Eskilstuna. Han har kontrakt med Brøndby frem til sommeren 2025.