• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

BIF-spiller før derby: Ekstra sommerfugle i maven

Foto: Getty Images

Peter Bjur erkender, at der er lidt ekstra sommerfugle i maven inden søndagens derby mod FC København.

Af Mads Bye Marboe

Peter Bjur var fan af Brøndby, allerede inden han kom til klubben i 2017, og han ved, hvor meget derbyet mod FC København betyder.

Og selvom den unge wingback glæder sig til opgøret, erkender han også, at der altid er lidt ekstra nerver på inden kampene.

- Det er jo ekstra stort, når man har været her som barn og som fan gennem mange år og så selv stå på banen og skulle spille. Det var en kæmpe oplevelse, sidst da vi spillede herude, og at vi endte med at vinde var jo bare megastort. Det er jo altid nogle lidt specielle kampe, når man ved, hvor meget det betyder for så mange mennesker, så der er altid lidt ekstra sommerfugle i maven, når man skal spille sådan en kamp. Men vi glæder os rigtig meget.

- Ja, det gør jo, at man er ekstra tændt. Man vil jo gerne gøre det godt, man vil jo gerne vinde, det vil vi selvfølgelig altid, men lige sådan en kamp her er ekstra speciel, det ved alle godt. Så selvfølgelig så giver det noget ekstra, når man kender klubben og været her ude i mange år, siger han til klubbens hjemmeside.

Bjur vil ellers gerne forsøge at se søndagens som en i rækken af vigtige kampe i den afgørende fase af sæsonen.

- Det vil altid være noget ekstra at spille mod FC København, men det er da klart, at der er rigtig mange gode hold i mesterskabsspillet. Det bliver svære kampe hele vejen igennem, så selvfølgelig er det jo stadigvæk det her med bare at tage en kamp ad gangen, men man kan ikke løbe fra at det er lidt ekstra specielt, når det er et derby.

Kampen fløjtes op klokken 16.00.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020