• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Bjelland åbner for Superligaen - men ikke FC Nordsjælland

Bjelland åbner for Superligaen - men ikke FC Nordsjælland
Illustration

Andreas Bjelland kan godt se sig selv vende tilbage til Superligaen, men FC Nordsjællands kunstgræs frister ikke.

Af Martin Davidsen

Christian Poulsen, Daniel Agger, Thomas Kahlenberg, Nicklas Helenius og Andreas Cornelius. Antallet af landsholdsspillere og profiler, der er vendt tilbage til Superligaen i løbet af de seneste år er ganske markant, og flere stærke folk kan være på vej. Senest har Michael Krohn-Dehli ikke afvist muligheden for et Brøndby-comeback, og flere andre landsholdsspillere åbner nu for en Superliga-retur. 

En af dem er Andreas Bjelland, der forlod FC Nordsjælland i sommeren 2012. Han har stadig flere gode år i udlandet foran sig, men han kan godt se sig selv vende tilbage til Superligaen. Dog forventer han ikke at vende tilbage til FC Nordsjælland på grund af klubbens kunstgræs.

Læs også: Krohn-Dehli vil ikke afvise Brøndby-skifte

- Man skal aldrig udelukke noget. Jeg har haft nogle fantastiske år i Superligaen, men mit problem bliver, at FC Nordsjælland spiller på kunstgræs. Det huer mig ikke så meget, selvom det er en fantastisk klub, der har betyder utrolig meget på et tidspunkt. Jeg skal ikke udelukke, at jeg på et tidspunkt kommer tilbage til Superligaen, men jeg er stadig forholdsvis ung. Jeg er kun 26 år, og de andre der er vendt tilbage, er nogle ældre herrer. Jeg har stadig nogle år i udlandet, hvor jeg gerne vil bygge lidt ekstra på, siger Andreas Bjelland til tipsbladet.dk.

FC Nordsjælland fik anlagt kunstgræs i sommeren 2012 - samtidig med at Andreas Bjelland forlod klubben til fordel for Twente. 

Læs også: Andreas Bjelland overvejer klubskifte

Bjelland har halvandet år tilbage af sin kontrakt med den hollandske klub, hvor han er anfører. Senest har han udtalt, at han overvejer at skifte til en større klub. 

Læs også: Top 10: Superligaens største comebacks

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus