• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bjørnebye: Det bliver min opgave i AGF

Foto: Getty Images

Han blev droppet til fordel for Haysen, men det vil Stig Inge Bjørnebye ikke fokusere på.

Af Oliver Okstrøm

AGF har præsenteret ny sportschef. Igen. Fristes man til at skrive. Tidligere på året blev Hans Jørgen Haysen ansat i stillingen, men grundet en metoo-sag i SønderjyskE kom han aldrig i gang med arbejdet.

Derfor gik AGF-ledelsen i gang igen med at lede efter en ny mand til posten. Det blev norske Stig Inge Bjørnebye, som også tidligere var i bunken af muligheder for aarhusianerne. I et interview med B.T. fastholder nordmanden, at det ikke er noget, som man har haft oppe og vende.

I stedet peger han på, at det nu handler om at arbejde med kulturen, og der vil han bruge den viden, som han har sig fra eksempelvis Rosenborg, hvor han har været sportschef mellem 2015 og 2019.

- Mit job bliver at bidrage med erfaring og nogle tanker, som kan være med til at bygge den kultur, som AGF har fortalt, at de vil bygge op. Det er mit fokus nu, lyder det fra Bjørnebye.

Nordmanden mener endvidere, at det nu kræver, at han bliver bekendt med alle i klubben, og derefter skal der i hele organisationen arbejdes hårdt på, at man får en fælles forståelse for, hvordan de kommer videre.

Undervejs i Stig Inge Bjørnebyes karriere var han som spiller en fast del af det norske landshold, ligesom han havde en flot periode i Liverpool plus et halvt år på en lejeaftale i Brøndby, da Åge Hareide var cheftræner.

I AGF er direktør Jacob Nielsen begejstret for den nye sportschef. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus