• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Blev tilbudt FCM-spiller, men takkede nej

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Superliga-klubben FC Midtjylland tager torsdag hul på Europa League-gruppespillet, og modstanderen er en gammel kending, der sidst i transfervinduet blev tilbudt FCM-spiller.

Af Kenneth Jensen

Når FC Midtjylland på torsdag tager hul på Europa League-gruppespillet, er det mod en gammel kending.

PFC Ludogorets fra Bulgarien er modstanderen i første runde af Europa League-gruppespillet, og i sidste sæson, hvor FC Midtjylland kvalificerede sig til Champions League-gruppespillet, slog det danske hold netop Ludogorets ud af kvalifikationen.

Det bulgarske mandskab gæster et FC Midtjylland-hold, der fortsat har den bulgarske offensivspiller Bozhidar Kraev i truppen.

FC Midtjylland forsøgte at sælge spilleren, der er omkring det bulgarske landshold, men det lykkedes ikke, og dermed ligner han en mand, der spiller sin kontraktperiode ud. Aftalen mellem parterne løber ud til sommer.

Mens der i sommer var rygter om flere klubber, blandt andre Real Zaragoza, fortæller mediet Match Telegraph nu, at torsdagens modstander fra Ludogorets havde muligheden for at købe Bohidar Kraev sidst i transfervinduet.

Ifølge det bulgarske medie blev offensivspilleren, 24 år, tilbudt til klubben i de sidste dage af vinduet, men man sagde "nej tak", da man allerede havde hentet flere offensive spillere ind, og fordi man i stedet prioriterede at få en spiller til den defensive midtbane ind.

Kraev har endnu sæsondebut til gode, og det er slet ikke sikkert, at han er en del af truppen på torsdag. Han fik mandag minutter for FC Midtjyllands reservehold.

Offensivspilleren kom til FC Midtjylland fra Levski Sofia i sommeren 2017 -han har de sidste par år været udlejet. Først til Gil Vicente, siden til Famalicao.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020