Video : Tipsbladet
Superliga

Bliver Superliga-ekspert: Fuldstændig vanvittigt!

David Nielsen siger til Tipsbladet, at han ser frem til at blive en fast del af TV 2’s eksperthold i Superligaen. Han glæder sig til at formidle en liga, som han kalder fuldstændig vanvittig.

- Ligaens struktur er fuldstændig vanvittig at arbejde i for os, der står på sidelinjen og for spillerne.

Begejstringen stråler ud af David Nielsen, når han skal fortælle om at skulle være Superliga-ekspert på TV 2.

I den kommende sæson er han nemlig en del af det faste eksperthold, efter Nielsen reddede Lyngby fra nedrykning i den seneste sæson.

David Nielsen fortæller til Tipsbladet, at han ser meget frem til at dele ud af sin viden om Superligaen i ekspertrollen.

- Jeg glæder mig til at formidle ligaen og forhåbentlig komme med nogle ting, som, jeg ikke rigtig føler, bliver belyst i ligaen, så det glæder jeg mig til. Det er så små marginaler i hver kamp, det er helt vildt, siger David Nielsen til Tipsbladet.

Elsker Superligaen
47-årige Nielsen mener, at Superligaen er et flot fodboldprodukt med stor spænding i alle kampe, og det er noget, der tænder en gnist i ham.

- Nu har jeg lige stået i Superligaen. Var jeg kommet lige fra Grækenland, skulle jeg måske havde brugt noget tid på at blive up to date med Superligaen, men nu er jeg fuldt opdateret på det.

- Jeg elsker Superligaen, og jeg synes, at vores liga er sindssygt fed. Ligaens struktur er fuldstændig vanvittig at arbejde i for os, der står på sidelinjen og for spillerne. Ligaen er lavet til at underholde, og det har man bare lykkedes med fra Divisionsforeningen og klubbernes side ved at sige ja til den her struktur.

- Det er sindssygt modigt. Der er ingen af topholdene, der har haft et super topniveau i den sæson, som vi lige har haft, så ligaen har været spændende hele vejen igennem. Det er en sindssygt fed og interessant liga.

På TV 2 skal Nielsen blandt andet arbejde sammen med den tidligere landsholdsspiller Nicklas Bendtner, og det glæder den tidligere Superliga-træner sig også til.

- Ham har jeg arbejdet med før. Nicklas er dygtig til at se fodbold. Når vi sidder og gennemgår kampe, er Nicklas superskarp på fodbold, siger David Nielsen til Tipsbladet.

Inden Superligaen går i gang, agerer David Nielsen EM-ekspert på TV 2 under slutrunden.

Tipsbladet har tidligere talt med Nielsen om exittet i Lyngby og trænerfremtiden, og du kan læse mere her.