• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

"PC" forklarer: Sådan er sommerplanen i FCK

Foto: Getty Images

FC Københavns nye sportsdirektør Peter Christiansen håber, at spillerne er indstillede på forandringer.

Af Oliver Okstrøm

I FC København har Peter Christiansen været i rollen som sportsdirektør i godt en uges tid nu, hvor han har fået den kasket på, som den tidligere manager Ståle Solbakken havde, inden nordmanden blev fyret i efteråret 2020.

Siden har københavnerklubben også fået Jess Thorup ind som cheftræner, og det er en anderledes spillestil, som den tidligere Genk, Gent og FC Midtjylland-træner er kommet ind med. Derfor bliver det et interessant transfervindue, som de kommer til at gå ind i.

I et interview i Eurosport-programmet 'Købmændendes Klub' kommer Christiansen ind på, hvad der venter til sommer.

- Vi kommer til at have en scouting-afdeling, der kommer til at stå på tæer under mig, men det bliver også en afdeling, som kommer til at blive taget mere alvorligt. Men der kan også være spillere, som i en ny stil genopfinder sig selv, og der kan jeg jo se, at kvaliteten er der. 

- Der er nogle, der har gode forudsætninger for at tage det skridt ind i en ny og en mere vild spillestil, lyder det fra 'PC'.

Derfor lader det ikke til, at der skal ske de store ind- og udskiftninger i spillertruppen til sommer, hvis det står til ham. 

- Lige nu er fokus på dem, der er der. Og jeg ville blive rigtig glad, hvis der var nogle, som indstillede sig på en ny måde at spille på. Det er min opfattelse, og det tror jeg meget på, at der er, så vi ikke skal ud i sådan noget helt stort 'storvask' og 'blodbad' i forhold, hvordan truppen skal se ud efter sommerferien.

Det kan dog godt være, at der kan blive lavet rekordsalg i FCK alligevel. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus