Superliga Mads Bye Marboe

Bo Henriksen: Vi ved ikke, hvad der sker med ham

Foto: Getty Images

Der kan blive solgt spillere i FC Midtjylland.

Af Mads Bye Marboe

Efter en flot sæson svirrer rygterne om Anders Dreyer og Evander. Bo Henriksen ved ikke, hvad der kommer til at ske med duoen, siger han til campo.dk.

Evander har længe været på affyringsrampen på Heden, men nu ligner det, at brasilianeren endelig bliver solgt. Claus Steinlein har kaldt ham "for god til Superligaen" og sagt, at "han skal være et af vores dyreste salg nogensinde."

Omvendt udløber Dreyers midlertidige aftale med midtjyderne den 1. juli, og kantspilleren rygtes til både Tyskland og Tyrkiet. Bo Henriksen drømmer om at holde på profilen, men ved også, at det måske ikke er muligt.

- Der er selvfølgelig mange faktorer i det, men han er selvfølgelig en vigtig spiller for os, hvilket rigtig mange af de andre er. Evander er også vigtig, og vi ved heller ikke, hvad der kommer til at ske med ham. Men ellers har vi fundamentet til at lave en fin sæson, og vi har fundamentet til at bygge videre på noget, der har været godt.

Forleden åbnede Anders Dreyer selv for, at han også fortsætter i FC Midtjylland i næste sæson.

Det er sparsomt, hvad Evander har sagt om sin fremtid, men Poul Hansen spår, at FC Midtjylland kan få 40-50 millioner kroner for midtbanespilleren.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.