Foto: Getty Images
Superliga

Boilesen: Noget gik galt i forberedelserne

FC Københavns Nicolai Boilesen var ikke glad for den situation, hvor Klynge scorede reduceringsmålet.

FC København vandt lørdag med 2-1 over Silkeborg i pokal-kvartfinalen, men det var ikke nok til at fremkalde smil på læberne af FCK'erne efter kampen, da de i den første kamp havde tabt med 0-2.

Afgørende i returopgøret blev det derfor, at Anders Klynge slap igennem fra midten af banen med en friløber, som han scorede på. Og sådan noget var FCK-forsvarer Nicolai Boilesen bestemt heller ikke tilfreds med at se. Det fortæller han om i et interview med Viaplay.

- Det må ikke ende med, at der er en mand fra midterlinjen, der er alene med målmanden. Så er der gået noget galt i forberedelserne til det. Jeg må se den igen, og hvad der præcist går galt. Men nej, det har han selvfølgelig ret i. Det er pivringe.

- Er det Klynge? Det tror jeg, at det er, som løber i ryggen på Denis (Vavro red.) og kommer alene med målmanden. Vi giver i hvert fald ikke Kamil (Grabara red.) muligheden for at redde bolden i den situation.

Som situationen er nu, så er FCK på tredjepladsen i Superligaen og nu ude af pokalturneringen. Nu venter en afgørende kamp på tirsdag i Champions League, hvor de skal møde Galatasaray. 

Det er en afslutning på efteråret, som Boilesen har det blandet med, og han peger på, at de i dag leverede en præstation, og at det var i onsdagens kamp, at man mistede det.

- Alt i alt er det ikke godt nok, men jeg er ikke bekymret. Hvis vi leverer som i dag og arbejder stenhårdt for hinanden, så skal vi nok komme igennem det, fortæller Boilesen.

Det samlede nederlag bliver dog påpeget som den værst tænkelige optakt til kampen mod Galatasaray. Læs mere om det her.