Superliga

Bolaños med forløsning: Endelig scorede jeg

FCK-dribleren Christian Bolaños glædede sig over endelig at have brudt sæsonens mål-forbandelse.

Inden aftenens opgør imod AaB var Christian Bolaños noteret for i alt ni Superliga-træffere i sin tid FCK-trøjen, men i denne sæson har kantspilleren skudt med løst krudt.

To scoringer i 3-0-sejren over nordjyderne slettede imidlertid det store runde nul i statistikken for 2011/2012-sæsonen, og det glædede costaricaneren.

- I dag scorede jeg endelig - to vigtige mål. Det gik godt, lyder det beskedent fra Christian Bolaños, som ligeledes fremtvang et straffespark.

Det lignede en oplagt mulighed for et hattrick, men holdkammeraten Cesar Santin lagde bolden på pletten - og brændte.

- Jeg udførte mit job, og jeg skulle ikke straffesparket. Det er vigtigt for Cesar (Santin, red.) at score mål, fordi han er angriber. Jeg er ikke i samme situation. Jeg er helt okay med det, siger Christian Bolaños.

- Der er 100 procent straffe. Det er nemt for mig at gå én-mod-én, så jeg forsøger selvfølgelig at gøre et eller andet. Da jeg rykker bolden til højre, rammer forsvarsspilleren min fod, tilføjer han.

Cheftræner Carsten V. Jensen var ligeledes glad for, at den hurtige kantspiller endelig kom på tavlen. Han håber nu på, at det kan blive en stime.

- Han har savnet lidt mål i sit spil, og det kan godt gå hen og blive et problem, hvis man som offensivspiller går igennem en hel sæson uden at score mål. Forhåbentlig har han fået hul på bylden, så der kommer flere, siger FCK-cheftræneren.