Video : Tipsbladet
Superliga

Bombe i Superligaen: AGF henter Henrik Dalsgaard

AGF har skrevet kontrakt med krigeren Henrik Dalsgaard, som forlader FC Midtjylland efter sæsonen.

AGF spiller med musklerne og henter Superliga-profilen Henrik Dalsgaard.

Det kan Tipsbladet afsløre.

Kontrakten er ifølge Tipsbladets oplysninger underskrevet, og dermed er handlen på plads.

Henrik Dalsgaard har kontraktudløb til sommer i FC Midtjylland, og parterne har meldt ud, at de skulle skilles efter denne sæson.

Derfor har AGF kunnet slå til straks og hente den rutinerede forsvarsspiller med et stort krigergen - lige i cheftræner Uwe Röslers ånd.

Foto: Alamy

Den tidligere landsholdsspiller har trods udløb i FC Midtjylland været klart foretrukket af ulvenes cheftræner Thomas Thomasberg, og konkurrenter som Adam Gabriel og Joel Andersson har måttet se langt efter startpladser, når Henrik Dalsgaard har været disponibel.

Joel Andersson har i de seneste dage udtrykt skuffelse over, at han ikke fik tilstrækkeligt med spilletid, men det kan altså ændre sig, nu hvor Henrik Dalsgaard tager sin vinderattitude med til Aarhus og AGF.

Klubben, som sidste sommer måtte se FC Midtjylland løbe med Mads Bech Sørensen for næsen af dem, men altså nu henter en anden forsvarsprofil den modsatte vej.

Henrik Dalsgaard nåede over 100 kampe for FC Midtjylland efter sin retur til dansk fodbold fra Brentford i 2021, hvor han fik 162 optrædener. Det er også blevet til knap 200 kampe for AaB, så AGF ved, hvad de får.

Aarhusianerne møder FC København senere tirsdag, og nu kan fansene glæde sig over en stor transfer fra på den anden side af sommerferien.

Tipsbladet kunne tirsdag også afsløre, at en anden profil i Paulinho har fået lov at forlade FC Midtjylland denne sommer, det kan du læse mere om her.