• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Borgmester vil have Odense Stadion renoveret: Håber på tocifret millionbeløb

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Borgmesteren i Odense vil have byens stadion renoveret og vil bringe det på banen i forbindelse med budgetforhandlingerne.

Af Victor Risager

OB kan muligvis se frem til at få hjemmebanen i Odense renoveret i løbet af de kommende år.

I et interview med podcasten Stemmer fra Ådalen slår byens borgmester, Peter Rahbæk-Juel, fast, at han vil have stadionet renoveret og vil tage emnet op, når der skal forhandles budget i Odense Kommune.

Det er også en nødvendighed at få Nature Energy Park renoveret. Fra 2028 bliver reglerne til stadioner i Superligaen nemlig skærpet, og her vil OB’s stadion ikke leve op til kravene, da alle tribuner ikke er overdækket, skrev Fyens i foråret. Og nu kommer emnet altså på blokken hos Odense Kommune.

Læs også:OB-stopper efter drømmestart: Må ikke blive for arrogante

- Vi skal have renoveret og moderniseret stadion, og det vil jeg tage op til forhandlingerne med de politiske partier, så vi kan løfte faciliteterne og give en bedre oplevelse af at være der for publikum, og så vi får en stærkere hjemmebane for OB, siger Peter Rahbæk-Juel til Stemmer fra Ådalen.

Mere specifikt håber Peter Rahbæk-Juel, at kommunen kan finde et tocifret millionbeløb, og at investorer også kan hjælpe til.

- Jeg håber, at vi kan finde et pænt, to-cifret millionbeløb, som vi kan lægge ind på brættet til at få processen i gang. Så skal vi have Odense Sport & Event og andre investorer til at forpligte sig i et partnerskab. Jeg forventer, at der er en god vilje både i byen og i byrådet til at tage fat i det, og det er den første start. Så skal vi i gang med at have skabt et projekt. Jeg drømmer om et stadion, som vi ser andre steder, hvor der er lukkede hjørner og ordentlige tilskuerfaciliteter, lyder det fra borgmesteren.

Læs også:Optakt: IFK Göteborg - FC København

I foråret sagde Niels Thorborg, bestyrelsesformand i OB, til selvsamme podcast, at han forventer en renovering af stadion i de kommende år.

Læs også:FCN-analytiker: 2-0-føring blev muligvis afgørende for nederlag til Brøndby

Læs også:Dansk EM-helt: Wilczeks skifte til FCK var respektløst

Læs også:Mads Frøkjær er vild med det øgede ansvar på OB-mandskabet