Brasser-interesse for Paulinho: Langt fra hinanden
Foto: Getty Images
Superliga

Brasser-interesse for Paulinho: Langt fra hinanden

Det er to klubber, der skal læne sig meget ind mod hinanden, hvis der skal ske en handel.

FC Midtjyllands 28-årige venstreback Paulinho ser nu ud til at tiltrække sig opmærksomhed fra Brasilien, hvor storklubben Corinthians lader til at være på markedet efter en spiller af hans kaliber.

Det lader dog ikke til, at de helt er med på, at brasser-backens prisniveau er en del over, hvad de vil betale. Ifølge det store brasilianske medie Globo er der langt i mellem klubberne.

Selv skulle Corinthians være kommet med et bud på det, som svarer til 2,2 millioner kroner for Paulinho, mens FCM ikke vil gå med til at acceptere et bud på mindre end 15 millioner kroner for ham.

Dermed ser en forhandling ud til at være fuldstændig umulig mellem de to parter.

I stedet skulle Corinthians ifølge UOL nu være ude efter den 22-årige paraguayanske spiller Alan Rodriguez, der spiller for Rosario Central i Argentina. Men også her skulle der altså være vanskeligheder med prisen.

Paulinho har kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2026. Han har siden sin ankomst til klubben i 2019 spillet 140 kampe for klubben med fire mål og ni assister til følge. Den seneste assist kom i kampen mod Hvidovre i fredags, som kan ses i videoen øverst i artiklen.

Transfervinduet i Brasilien lukker næste onsdag.

I FCM har højrebacken Henrik Dalsgaard dog snart kontraktudløb. Læs mere om hans planer her.