• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AGF henter sportschef hos Superliga-konkurrent

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AGF har fundet afløseren for Peter "PC" Christiansen. Det bliver SønderjyskE's Hans Jørgen Haysen, der tiltræder 1. marts.

Af Anders Dehn

Siden Peter "PC" Christiansen opsagde sin stilling som sportschef i AGF i efteråret, har klubben ledt efter en afløser. Det har ført den i armene på Hans Jørgen Haysen, der bliver ny sportschef.

Det oplyser AGF i en meddelelse til børsen.

Haysen har været sportschef i SønderjyskE siden 2014 og var før det spiller og ansat i administrationen. Nu forlader han de forsvarende pokalvindere og tiltræder i sit nye job 1. marts.

- Vi har været igennem en længere proces, hvor vi fra starten har fokuseret på at finde en sportschef, der har et stort kendskab til og solid erfaring med Superligaen, siger administrerende direktør Jacob Nielsen i en pressemeddelelse.

- Det lever Hans Jørgen Haysen til fulde op til, og den dialog, vi har haft, har været med til at forstærke, at han er det rigtige match for AGF – både i forhold til værdier og kemi. Han er hårdtarbejdende, han vil vinde, og han har et godt blik for helheden.

Så sent som onsdag sad Haysen med ved bordet og præsenterede en ny spiller i SønderjyskE. Men nu har han altså meddelt sin afsked fra klubben.

- Han har fået en sund uddannelse i SønderjyskE, som via hårdt arbejde og ydmyghed er nået langt under hans ledelse de seneste syv år. I AGF skal han være med til at bygge videre på det stærke fundament, vi nu står på, og det skal ske i tæt samarbejde med de kompetente medarbejdere, vi allerede har i den sportslige organisation, siger Jacob Nielsen.

- Vi kommer til at bygge vores setup lidt anderledes op – ikke mindst i forhold til scouting, hvor det i højere grad bliver et teamwork mellem Hans Jørgen Haysen, vores analysechef Lasse Winther Andersen og vores nye talentchef Jesper Ørskov. Målet er at gøre klubben endnu stærkere på alle sportslige områder, og i Hans Jørgen Haysen har vi fundet den rette person til at stå i spidsen for det.

Læs også:Afviser "PC"-rygte: Det beløb har aldrig været fremsat som et krav

Læs også:David Nielsen vil have nye AGF-stjerner hurtigt op i gear

Læs også:- Superligaen har ikke plads til at udsætte kampe

Læs også:Fem på affyringsrampen: Disse Superliga-stjerner har fremtiden på spil

Læs også:Medie: FC København byder på tidligere dansk landsholdsspiller