Superliga Ole Hoffskov

Brent McGrath vender tilbage til Danmark

Brent McGrath vender tilbage til Danmark
Foto: Jens Dresling/Polfoto

Den tidligere Brøndby-spiller Brent McGrath vender ifølge tipsbladet.dk's oplysninger tilbage til dansk fodbold, hvor der forhandles med en klub i 1. division og en i Superligaen.

Af Ole Hoffskov

Brent McGrath har spillet otte år i dansk fodbold. Nu vender han tilbage efter en afstikker på et par år.

Tipsbladet.dk erfarer, at to klubber i Danmark - en klub 1. division og en klub i Superligaen - jagter den australske angriber, der lander i Danmark i morgen for at tage en snak med de to klubber og finde ud af, hvor han helst vil spille. Som altid i disse transfertider er der intet, der er sikkert, før kontrakten er skrevet under, men lige nu tyder alt på, at Brent McGrath vender tilbage til dansk fodbold.

Læs også: Brøndby slipper for begge PAOK-topscorere

Den 24-årige australier har mødt en del modstand, siden han forlod Brøndby i 2013, men senest har han tørnet ud for Port FC i Thailand, hvor det er blevet til 11 mål i 19 kampe. Kontrakten med thailænderne er imidlertid blevet ophævet, så Brent McGrath kan skifte transferfrit til Danmark.

Brent McGrath, der står noteret for en enkelt landskamp for Australien, scorede to mål i 47 kampe for Brøndby IF. Han har afvist tilbud fra Sverige for at tage til Danmark.

Læs også: Brøndby jagter tidligere hollandsk landsholdsspiller