• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Brian Priske ny assistenttræner i FC København

Brian Priske ny assistenttræner i FC København
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

FC København henter Brian Priske i FC Midtjylland. Han skal være ny assistenttræner for Ståle Solbakken.

Af Ole Hoffskov

FC København har fundet klubbens nye assistenttræner. Og de danske mestre er gået på rov hos rivalerne fra FC Midtjylland for at finde afløseren for Peter Wettergren.

Brian Priske er således ny assistent for Ståle Solbakken i FC København. Det bekræfter FCK mandag formiddag.

- Vi ser Brian som en stor kapacitet i den rolle. Han kender Alka Superligaen særdeles indgående og har en solid international erfaring både som spiller og træner. Han er en ambitiøs træner, der har en god og stærk personlighed, som vi mener vil passe rigtigt godt ind i vores stab. Vi ser meget frem til at få gavn af Brians evner i F.C. København efter sommerferien, hvor vi er sikre på, at han vil bidrage til, at vi kan nå vores mål, siger manager Ståle Solbakken til fck.dk.

Hovedpersonen selv ser frem til at tiltræde i FC København.

- Jeg er rigtigt glad og stolt over, at jeg får muligheden for at blive en del af F.C. København fra den nye sæson. Men der skal selvfølgelig heller ikke herske nogen tvivl om, at jeg sætter en stor ære i at gøre mit arbejde i FC Midtjylland færdigt, før jeg vil rette mit fokus mod FCK, siger Brian Priske

39-årige Brian Priske har været tilknyttet FC Midtjylland siden 2011, og han sluttede også sin aktive karriere i samme klub. Nu rykker han teltpælene til hovedstaden og FC København efter sæsonens sidste to kampe. Han har første arbejdsdag 20. juni.