• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Karl Dorph Søe

Brød reglerne: Nu får FCM stor bøde

Foto: Getty Images

FC Midtjylland har modtaget en bøde på 50.000 kroner efter lokalopgøret mod Silkeborg IF i sidste runde af Superligaens grundspil.

Af Karl Dorph Søe

Det var en hæsblæsende affære, da FC Midtjylland stødte sammen med Silkeborg IF for godt en uge siden i sidste runde af Superligaens grundspil. 

Kampen endte 3-3 efter et sen scoring af Alexander Lind, og "Ulvene" endte derfor uden for det fine selskab i den bedste danske række.

Klubben skal derfor for første gang nogensinde deltage i nedrykningsspillet. 

For at gnide salt i såret har midtjyderne nu modtaget en bøde på 50.000 kroner for brud på love om sikkerhed og orden på stadion under lokalbraget.

Det oplyser Fodboldens Disciplinærinstans.

Kampens dommer har indberettet brug af pyroteknik på lægterne i henholdsvis det 15.- og 76. minut af kampen og under spillernes indløb før kampstart.

Claus Steinlein må derfor gribe til lommerne efter et katastrofalt grundspil i Superligaen, der kulminerede med et skæbnesvangert opgør mod Søhøjlandets Helte.

Det var dog ikke den første dom, som Fodboldens Disciplinærinstans fældede efter kampen. Jonas Lössl er blevet idømt én spilledags karantæne, efter han kritiserede dommeren i et interview med TV3-Sport.

FC Midtjyllands nye cheftræner, Thomas Thomasberg, og kompagni åbner ballet i nedrykningsslutspillet på fredag, når de gæster OB.

Kampen fløjtes igang klokken 19.00.