2017-01-31 10:19
Lars Rønbøg / Getty Images

Lebogang Phiri bliver ikke solgt til New York City i dette transfervindue. Brøndby IF har afvist et salg, fortæller spillerens agent.

Lebogang Phiri kommer ikke til at forlade Brøndby IF i dette transfervindue. Klubben havde ellers et tilbud fra New York City FC, men det har den valg af afvise, oplyser spillerens agent, Søren Lerby, til tipsbladet.dk. 

I den amerikanske klub kunne Phiri have spillet under den tidligere storspiller Patrick Vieira, der er cheftræner i klubben. Og ikke mindst ved siden af Andrea Pirlo på den centrale midtbane. Men det bliver altså ikke i denne omgang.

- Han ville godt have været afsted nu, men Brøndby har sagt nej, siger Lerby til tipsbladet.dk.

Det betyder dog ikke, at Phiri ikke får lov til at spille for MLS-klubben i fremtiden. Vieira er således imponeret over Phiris evner, og det ligger i kortene, at han fortsætter karrieren i USA, når kontrakten med Brøndby udløber til sommer. 

- Det er definitivt, at han forlader Brøndby til sommer. Det ville jo være nærliggende (at underskrive en kontrakt med New York City, der gælder fra til sommer, red.)

- Patrick Vieira har været her de sidste to dage, og han var meget charmeret af Lebogangs kvaliteter. Han skulle spille sammen med Pirlo. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO