• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Sort uheld for Brøndby: Angriber færdig for 2021

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby IF kan notere sig rigtig dårligt nyt angående den udlejede angriber Ante Erceg.

Af Ole Hoffskov

Ante Erceg og Brøndby IF har ikke været nogen lykkelig fortælling, og det ændrer sig i hvert fald ikke lige foreløbigt.

Den kroatiske angriber er aktuelt udlejet til NK Osijek i hjemlandet, men onsdag oplyser klubben, at Ante Erceg er blevet alvorligt skadet til træning. Angriberen har pådraget sig en knæskade, og NK Osijek meddeler, at der venter Ante Erceg en skadespause på mere end et halvt år.

Ante Ercegs lejeaftale med NK Osijek udløber efter denne sæson, så det bliver en skadet angriber, der vender tilbage til Brøndby IF - en angriber, Brøndby ikke kan sende på banen i resten af 2021.

Hvad værre er set med blå-gule briller, så betyder skaden også, at Brøndby næppe kan komme af med Ante Erceg i det kommende transfervindue, hvad der ellers uden tvivl var planen. 

31-årige Ante Erceg har kontrakt med Brøndby IF frem til sommeren 2022, så med mindre klubben kan nå til enighed med kroaten om at ophæve aftalen, ser det ud til, at Brøndby hænger på en høj løn til en skadet spiller i en stor del af den kommende sæson. Brøndby kan krydse fingre for, at Ante Erceg kan nå at blive kampklar til januars transfervindue.

Ante Erceg kom til Brøndby IF i sommeren 2018, og foruden NK Osijek har han også været udlejet til Esbjerg fB. Han er noteret for 31 kampe og fem mål for Brøndby IF.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020