Brøndby banker FCN og holder liv i bronzehåbet

Mikael Uhre scorede hattrick, da Brøndby torsdag bankede FC Nordsjælland med hele 4-0 i 3F Superligaen.

Et veloplagt Brøndby-mandskab kom torsdag tilbage på sporet med en overlegen 4-0-sejr hjemme mod FC Nordsjælland, og håbet om at vinde bronze lever derfor stadig.

De blågule har seks point op til AGF på tredjepladsen med fire kampe tilbage af 3F Superligaens mesterskabsspil, hvor Brøndby møder netop aarhusianerne i sidste spillerunde.

Brøndby-spillerne var tydeligvis revanchelystne efter holdets dårlige præstation mod AaB i søndags, og Niels Frederiksen tropper rejste sig med manér.

Angriberen Mikael Uhre scorede et forrygende hattrick, efter Simon Tibbling havde åbnet ballet med målet til 1-0.

Da AaB samtidig slog AGF, dumper FCN ned på sjettepladsen i mesterskabsspillet.

Brøndby tog føringen efter 14 minutter, hvor Simon Tibbling afsluttede en veludført omstilling til 1-0, efter Jesper Lindstrøm havde ramt stolpen sekunder forinden.

Målet kom efter et fornemt indlæg fra unge Andreas Bruus, og han gentog den bedrift kort efter.

I det 19. minut sendte wingbacken nemlig en bold ind i panden på Mikael Uhre, der på flotteste vis stangede den i nettet og fordoblede hjemmeholdets føring til 2-0.

FCN havde svært ved at nedbryde Brøndbys solide defensiv, og gæsterne blev derfor tvunget til at afslutte fra stor afstand, hvilket sjældent blev farligt.

Brøndby fortsatte efter pausen, og Jesper Lindstrøm burde have øget til 3-0 efter en times spil.

Midtvejs i anden halvleg tiltvang FCN sig momentum, men gæsterne brændte, når chancen opstod. Den største fik Martin Frese, men Brøndby-keeper Marvin Schwäbe reddede indskifterens straffesparksforsøg.

FCN satsede til sidst, hvilket Mikael Uhre straffede ved at gøre det til 3-0 seks minutter før tid, inden han fire minutter senere lukkede og slukkede til 4-0.

Brøndby går dermed ind til weekendens lokalbrag mod FC København med selvtilliden i top efter en firemålssejr over FCN.