Video : Tipsbladet
Superliga

- Brøndby betaler en nedværdigende pris for ham

Brøndbys transfer med Leopold Wahlstedt vækker hovedrysten i Norge.

Brøndby IF præsenterer i denne uge Leopold Wahlstedt som ny målmand. Det er efterhånden en offentlig hemmelighed, at den 24-årige Odd-keeper skal afløse Mads Hermansen på Vestegnen.

Leopold Wahlstedt spillede sin sidste kamp for Odd søndag, og den norske klub får ifølge B.T. 5,5 millioner kroner af Brøndby i bytte for den 24-årige svensker. Og det er en fremragende pris set med Brøndby-briller, mens det er håbløst for Odd.

Det mener den mangeårige norske landsholdsmålmand Erik Thorstvedt.

- Der kan man tale om at nedværdige en målmand ved at betale det for Wahlstedt, når man ser, hvad andre bliver solgt for, siger Thorstvedt ifølge norsk TV 2.

Odd tabte søndag 2-3 til Rosenborg, og efter kampen blev der ikke lagt skjul på, at det var Leopold Wahlstedts sidste optræden i Norge inden skiftet til Brøndby.

- Ja, det regner vi med, men det er nu en gang sådan, at intet er på plads, før det er på plads. Jeg kan ikke bekræfte klubben, men alle ved jo, hvilken det er. Vi tror, at det bliver løst i løbet af en dag eller to, sagde Odds sportschef Morten Rønningen.

Hovedpersonen selv er ligeledes klar til at pakke kufferten og tage til Brøndby.

- Jeg er meget taknemmelig for den tid, jeg har haft i Odd, og jeg skylder dem en stor tak. Da jeg kom til Odd, var jeg intet. Nu har jeg vist, at jeg kan præstere godt i Eliteserien, og jeg er klar til at tage næste skridt, lød det fra Leopold Wahlstedt.

Det næste skridt bliver Brøndby IF, der indgår en fire-årig aftale med den svenske målmand.