• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Brøndby-boss: Maxsø bør være i spil til en EM-plads

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Carsten V. Jensen kan ikke se, hvorfor Brøndby IF's anfører, Andreas Maxsø, ikke skulle være i spil til en af pladserne i den danske EM-trup til sommer.

Af Anders Dehn

De spillere, der som regel kæmper om pladsen i landsholdets midterforsvar, optræder til daglig i AC Milan, Chelsea, Fortuna Düsseldorf og Olympique Lyon. Men en Brøndby-spiller burde trænge sig på til en plads i truppen, mener klubbens fodbolddirektør, Carsten V. Jensen.

Han siger til Ekstra Bladet, at Andreas Maxsø bør være i spil til EM. I givet fald skal Maxsø udkonkurrere anfører Simon Kjær, Andreas Christensen, Mathias "Zanka" Jørgensen eller Joachim Andersen.

Læs også:Brøndby-talent fik gennembrud i efteråret: Det var helt vanvittigt

- Det er selvfølgelig en position med stor konkurrence og mange gode spillere, men nu kender jeg jo nogle af de spillere, som er med inde omkring det landshold, og jeg kan ikke se, hvor Maxsø ikke kan konkurrere.

- Jeg kan ikke se, hvorfor han skulle holde sig tilbage i kampen om stopper-pladserne til EM-slutrunden, siger Carsten V. Jensen til Ekstra Bladet.

Læs også:Brøndby-boss: Vi skal tage vores andel af transferkronerne

Tidligere har spillere som Victor Nelsson, Andreas Bjelland og Jannik Vestergaard også været inde omkring landsholdet. Man må formode, at det er spillere i det lag, Maxsø i givet fald skal kæmpe med om at bryde ind i truppen.

Andreas Maxsø siger selv til avisen, at han ikke har skænket det en tanke, at han skulle spille sig i landsholdets EM-trup.

Til gengæld tyder alt på, at han får en endnu vigtigere rolle i Brøndby i den kommende, end han havde i sit første halvår i klubben. Efter Kamil Wilczek skiftede til Göztepe i Tyrkiet, bærer Maxsø anførerbindet.

Læs også:Brøndby holder døren på klem for Larsson: Han er frit stillet

Læs også:BIF-boss forklarer: Derfor får danske klubber ikke penge fra Højbjerg-transfer

Læs også:CV om Jung: Han forlader os ikke i dette vindue