• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Brøndby-direktør: Regeringen fastholder os i et solidt livtag

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby-direktør Ole Palmå fortsætter med at kritisere regeringen for det, han mener er alt for skrappe tilskuerrestriktioner.

Af Ole Hoffskov

Brøndby IF fastholder forventningerne om et underskud på mellem 25 og 35 millioner kroner for indeværende regnskabsår, det oplyser klubben i en selskabsmeddelse torsdag middag.

2020 har stået i coronaens tegn, og krisen har været hård for klubberne, der især har mistet entré- og matchday-indtægter på grund af de næsten tomme tribuner.

Ole Palmå, der er administrerende direktør i Brøndby IF, har flere gange har fastslået, at tilskuerrestriktionerne er for hårde, og det holder han fast i.

Læs også:Brøndby fastholder forventninger om millionunderskud

- Regeringens fortsatte påbud og restriktioner vedrørende COVID-19 fastholder os i et solidt livtag, hvilket presser os økonomisk, men vi har fastholdt vores strategi igennem hele forløbet. I dag har vi præciseret vores forventninger til året, og det er blandt andet et udtryk for, at vi er lykkedes med at sikre indtægter og nye vækstmuligheder i en tid, hvor vi spiller for stort set tomme tribuner. Derudover er vi lykkedes med at tiltrække nye partnere og fastholdt mange eksisterende, og denne ekstraordinære flotte opbakning fra partnere i en tid med meget usikkerhed, er en vigtig opbakning i en svær tid, siger han til klubbens hjemmeside.

Brøndby-direktøren er uforstående over for, at den såkaldte Superliga-ordning, der tillod flere tusinde tilskuere på de danske stadions, blev droppet i september. En ordning, kulturminister Joy Mogensen på et samråd tidligere på ugen afviste at genindføre.

- Vi knokler på for at sikre indtægter, men udmeldingerne fra regeringen i disse uger bringer ikke meget optimisme med sig, og dansk fodbold vil på nuværende tidspunkt allerede være påvirket i de kommende år af de økonomiske følgevirkninger, som de nuværende restriktioner bringer med sig. Vi er dog optimistiske og har håb for fremtiden, og vi klubber arbejder for, at vi tidligt i det nye år igen kan få muligheden for at lukke fans og partnere ind på tribunerne.

Læs også:- Det undrer mig helt klart, at Brøndby ikke har forlænget

- Vi har allerede vist, at vi ganske forsvarligt kan afvikle kampe med tilskuere under de Corona-protokoller der er udviklet. Vi oplever en utrolig opbakning fra fans og partnere, og vi glæder os alle til, at vi kan åbne Brøndby Stadion op igen, siger Ole Palmå.

Brøndby IF har som en konsekvens af coronakrisen været nødsaget til at fyre seks medarbejdere. 

Læs også:To Brøndby-talenter træner med førsteholdet resten af efteråret

Læs også:David Nielsen: Tingene kan blive afgjort i denne periode

Læs også:Magtspil i Norge: Derfor vil SL-klubberne bruge karantæneramte spillere

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus