Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-flop: Rigtig glad for Glen Riddersholm

Carl Björk har fået en god start i IFK Norrköping under ledelse af Glen Riddersholm.

Carl Björk skal have karrieren tilbage på ret køl efter et meget skuffende ophold i Brøndby, og Glen Riddersholm skal være med til at sikre, at det sker.

I transfervinduet blev den svenske offensivspiller udlejet til IFK Norrköping, der er under ledelse af Glen Riddersholm, og sammen med Björk skal den tidligere danske mestertræner finde en opskrift, så 23-årige Carl Björk bliver den samme spiller, som Brøndby købte i netop IFK Norrköping i januar 2022.

Offensivspilleren har foreløbig kun pænt at sige om sin chef.

- Jeg har jo kun haft Glen i nogle få uger, men det føles godt. Jeg er begyndt at vænne mig til det danske sprog og den danske måde at tænke på, siger Carl Björk til Norrköpings Tidningar og tilføjer, at han stadig er ved at genfinde formen, og at Riddersholm af samme årsag ikke har givet ham så mange råd med på vejen endnu:

- Men det kommer nok snart. Jeg tænker, at det bliver mere og mere for hver uge, der går.

Carl Björk har foreløbig fået spilletid i to kampe for IFK Norrköping efter sit comeback i klubben. Brøndby-spilleren er blevet udlejet til IFK Norrköping frem til sommeren 2024, og dermed kommer han til at spille sidste halvdel af denne sæson og første halvdel af den kommende, da sæsonen i Sverige følger kalenderåret.

IFK Norrköping er på sjettepladsen i Allsvenskan.