Foto: Getty Images
Superliga

Brøndby forlænger med Bruus: Stærk læring til alle i klubben

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen mener, at det er en fantastisk historie med deres egen Andreas Bruus, som man nu har forlænget aftalen med.

21-årige Andreas Bruus har efter godt spil efter coronapausen nu fået sig en ny kontrakt med Brøndby, som nu varer frem til sommeren 2023. Det er noget, som klubbens fodbolddirektør Carsten V. Jensen glæder sig over.

Det gør han klart i et interview på Brøndbys officielle hjemmeside.

- Det er en fantastisk historie med Andreas og i det hele taget et stærkt læring til alle i Brøndby IF i, hvordan vi skal tage hånd om vores Masterclass-spillere og vende alle sten i deres udvikling, før vi vender ”tomlen nedad” og sender dem videre i systemet, fortæller CV.

Han peger desuden på, at det blandt andet handler om den måde, som man har arbejdet med Bruus på i den seneste tid, som skal have æren for, at man nu er nået dertil, hvor man er.

- Trænerne i Superligatruppen skal i den grad have kreditten for, at vi nu sidder her og kan glæde os over endnu en forlængelse af en egenudviklet spiller, siger han og fortsætter:

- Andreas skal naturligvis ligeledes have kæmpe ros for at have responderet fremragende på muligheden for at arbejde med den nye position på højresiden og uden besvær tacklet udfordringerne på højeste nationale niveau. Det er imponerende, lyder det fra Carsten V. Jensen.

Endvidere kan Andreas Bruus da også prale af, at han har været en del af Brøndby IF siden, han var helt lille.