• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Brøndby hyrer tidligere fysisk træner i FCK

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ahron Thode stopper efter ti år i Brøndby IF og bliver resten af sæsonen erstattet af Anders Storskov, som indtil efteråret var ansat i FCK.

Af Anders Dehn

Brøndby IF skal have ny fysisk træner. Ahron Thode, som har bestredet jobbet i et årti, stopper for at rejse hjem til USA. Som afløser har klubben hyret Anders Storskov, som var fysisk træner i FC København i 20 år, inden han stoppede i efteråret.

- Da Ahron flytter i april, så tilknytter vi nu Anders Storskov som konsulent for vores fysiske træning frem til og med udgangen af indeværende sæson. Vi er glade for at få tilknyttet Anders, da han har over tyve års erfaring fra øverste niveau i dansk fodbold og kan fortsætte Ahrons stærke arbejde for resten af sæsonen, siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen, der kender Storskov fra deres mange fælles år i FCK.

Ahron Thode har allerede et nyt job hjemme i USA kørt i stilling, men det fremgår ikke af Brøndbys pressemeddelelse, hvad han skal lave. Carsten V. Jensen kalder det dog "en fantastisk mulighed". 

Selv siger amerikaneren således:

- Jeg er taknemmelig for alt, hvad denne klub og Danmark har givet mig. At være i Brøndby IF er ikke et arbejde, men det har været en livsstil for mig, og samhørigheden i klubben er noget unikt.

- Min familie og jeg har fået en mulighed for at vende hjem til min hjemby i USA til et spændende job, og den oplevelse vil vi gerne forfølge, selvom det har været en utrolig svær beslutning og meget hårdt at sige farvel til klubben.

Ahron Thode stammer fra Winconsin og fortalte i efteråret, hvor meget det amerikanske præsidentvalg fyldte både i den hjemstavn, han nu vender tilbage til, og blandt hans kollegaer i Danmark.

Læs hele interviewet fra dengang her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus