18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby IF - FC Nordsjælland

Der er lagt op til en ordentlig gyser, når Brøndby og FC Nordsjælland onsdag aften kæmper for at holde gulddrømmen i live.

Kampfakta:
Kampstart: Onsdag klokken 20:00
Spillested: Brøndby Stadion
Dommer: Peter Kjærsgaard
På TV: 6’eren

Holdnyt:
Brøndby IF:
Højt at flyve, dybt at falde.

Brøndby har af flere omgange i løbet af foråret lignet det bedste bud på en dansk mester, men med kun én sejr i de seneste seks kampe, er de nu dumpet helt på fjerdepladsen, som end ikke giver europæisk fodbold til næste sæson.

Heldigvis for de blå-gule er det så langt fra slut endnu. Der er nemlig kun to point op til FCK på førstepladsen med ni point tilbage at spille om.

‘’Drengene fra Vestegnen’’ spillede en god første halvleg mod netop FCK søndag eftermiddag, hvor de vanen tro også nåede at bringe sig foran, men som vi har set en del gange i mesterskabsspillet dalede Jesper Sørensens mandskab i kadence efter pausen, og derfor var det også ganske fortjent, at ærkerivalerne fra Østerbro stak afsted med sejren i sidste ende.

Der er ingen nemme kampe i mesterskabsspillet, men umiddelbart har Brøndby nok det mest overkommelige slutprogram af alle fire guldbejlere med kampe mod Silkeborg og AGF i sæsonens to sidste runder.

Dette opgør mod formstærke FC Nordsjælland ser til gengæld ikke helt nemt ud, og hvis gulddrømmen skal blive ved at leve på den københavnske vestegn, er det altafgørende, at Brøndby som minimum ikke taber her.

Til forskel fra sidste kamp forventes Henrik Heggheim tilbage. Til gengæld er Kevin Tshiembe i karantæne efter rødt kort mod FCK, mens Frederik Alves fortsat er ude med skade.

Sean Klaiber og Mathias Greve er ukampdygtige, men til gengæld er meldingen, at Jordi Vanlerberghe er tilbage. Og så kunne Jesper Sørensen også afsløre, at Mathias Kvistgaarden er tilbage og kan få minutter mod FCN.

FC Nordsjælland:
Mens pilen har peget nedad for Brøndby i den seneste måneds tid, har det set anderledes lovende ud for FC Nordsjælland, som virkelig har fundet formen i mesterskabsspillet, hvor de som det eneste hold fortsat er ubesejret.

Hoff Thorups tropper har vundet seks ud af de seneste syv kampe i Superligaen, og er således gået fra slet ikke at være regnet som en del af guldkampen til at være fuldt ud på omgangshøjde med Brøndby, FC Midtjylland og FCK.

Nordsjællænderne leverede ikke en storslået indsats hjemme mod pokalvinderne fra Silkeborg søndag aften, men selv på en halvlunken dag gjorde de nok til at stikke afsted med en sejr på hele 4-1.

Gæsterne har set virkelig stærke ud over hele linjen i mesterskabsspillet, men en god del af æren må tilskrives Andreas Schjelderup, som har været direkte involveret i 10 scoringer i de seneste syv kampe. Nordmanden blev også tungen på vægtskålen søndag med to fremragende scoringer mod Silkeborg.

FC Nordsjælland er ligesom Brøndby to point fra førstepladsen, men har til gengæld et noget sværere slutprogram. Først med denne svære kamp på Brøndby Stadion, så hjemmekamp mod FC Midtjylland, og til slut udekamp mod FCK.

Johannes Hoff Thorup må til onsdagens opgør undvære Erik Marxen, der sidder ude med en skade. Ydermere er der tvivl om Marcus Ingvartsen, som ikke nåede at blive klar til søndagens kamp mod Silkeborg.

Karantæner:
Brøndby IF: Kevin Tshiembe
FC Nordsjælland: Ingen

Bud på startopstillinger:
Brøndby IF (3-4-2-1): Pentz - Vanlerberghe, Lauritsen, Rasmussen - Sebulonsen, Radosevic, Wass, Divkovic - Suzuki, Vallys - Omoijuanfo 

FC Nordsjælland (4-3-3): Hansen - Villadsen, Hansen, Nagalo, Frese - Tverskov, Svensson, Sertdemir - Osman, Harder, Schjelderup

Dom:
FC Nordsjælland har vundet seks ud af syv kampe i mesterskabsspillet. Den eneste som de ikke vandt var mod Brøndby, men her burde de vel egentlig også have vundet.

Brøndbys formkurve er omvendt stærkt nedadgående, og med en hel del defensive fravær til dette opgør, er jeg ikke sikker på, at de får vendt skuden mod de selvtillidsfulde gæster.

Underholdende affære i vente, hvor FC Nordsjællands brandvarme offensiv bliver tungen på vægtskålen.

1-3 på Brøndby Stadion.
 
Spilforslag:
Over 2.5 mål til odds 1.69 ved Unibet. Husk, at odds kan ændre sig løbende.