Superliga Ole Hoffskov

Brøndby kan score yderligere Uhre-millioner

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby IF kan få flere millioner for Mikael Uhre - det afhænger af, hvordan angriberen klarer sig i Philadelphia Union.

Af Ole Hoffskov

Det er endnu ikke blevet bekræftet fra officiel hånd, men det er en offentlig hemmelighed, at Superligaens topscorer Mikael Uhre snart bytter Brøndby IF ud med MLS-klubben Philadelphia Union. Ifølge Ekstra Bladet får de danske mestre 18.5 millioner kroner i transfersum.

Der kan dog komme endnu mere til løbende, skriver samme avis.

Aftalen mellem Brøndby IF og Philadelphia Union indeholder en række bonusser, som betyder, at Brøndby IF i sidste ende kan få i omegnen af 25 millioner kroner for Mikael Uhre. Det afhænger af, hvordan angriberen præsterer på den anden side af Atlanten. 

Hvis han præsterer som i Brøndby IF, kan fodbolddirektør Carsten V. Jensen roligt budgettere med de ekstra millioner. Mikael Uhre scorede i sidste sæson 20 mål for Brøndby IF i alle turneringer, og i denne sæson er han halvvejs inde oppe på 14.

27-årige Mikael Uhre står til at få en tre-årig aftale med option på yderligere et år i Philadelphia Union. Både Ekstra Bladet og BT melder, at han kommer til at tjene 10 millioner kroner om året før skat.