• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

Brøndby-kaptajn: Vi var ikke dygtige nok

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Andreas Maxsø lægger ikke skjul på, at Brøndby havde det svært mod SønderjyskE, og at de ikke var gode nok til at spille sig igennem.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

SønderjyskE leverede en af søndagens helt store overraskelser, da de hjemme slog Brøndby 2-0.

Gæsterne fra den københavnske vestegn kom ellers godt fra start og havde optræk til flere gode muligheder i første halvleg.

- Første halvleg var egentlig rigtig fin, vi manglede bare at putte bolden i kassen. Vi havde flere gange i første halvleg optræk til nogle store chancer, men de fik hele tiden en fod på eller sparket bolden væk i sidste sekund, fortæller Andreas Maxsø til klubbens hjemmeside.

Læs også:Ny Lyngby-back vil genfinde målformen

I pausen fik Brøndby-spillerne rykket sig tættere sammen, men stik mod planen var det SønderjyskE, der først fik hul på bylden.

- I anden halvleg snakkede vi om, at vi skulle være toptændte og klar fra anden halvlegs start, og det var vi bare ikke, må vi jo konstatere. Da de først kom foran, stillede de sig bare tilbage, og så var det svært for os at score, lyder det fra Maxsø.

Brøndby har dog flere gange vendt et truende nederlag til sejr i denne sæsons Superliga, og derfor var troen da også på, at det stadig var muligt at hente et resultat, men dertil var spillet ikke i dag, forklarer Maxsø.

Læs også:SønderjyskE-målscorer efter interesse: Må se, hvad der sker til vinter

- Vi snakker om inde på banen, da vi kommer bagud med 2-0, at vi skal klø på og gå efter at reducere, men vi bliver bare ikke farlige nok i anden halvleg. Det må vi også bare erkende.

- Vi var ikke dygtige nok til at finde hinanden i mellemrummene, og så begyndte vi til sidst at spille lange bolde. Det vidste vi på forhånd var guf for SønderjyskE, så det skulle vi ikke have gjort. Vi prøvede lidt desperat at finde nogle løsninger, men det blev aldrig rigtig farligt, slutter anføreren.

Brøndby fører dog stadig Superligaen med 12 point efter fem kampe.

Læs også:Jesper Lindstrøm om nederlag: Resultatet er misvisende

Læs også:Bedst og værst: Brandvarm amerikaner fældede Brøndby

Læs også:LIVE: Sådan gik det, da SønderjyskE tog imod Brøndby IF

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

LIVE: AGF på stolpen!

AGF har haft et godt tag på FC Midtjylland, men der hviler et stort pres på hjemmeholdet i søndagens brag. Følg AGF -...

Mere Superliga

Fokus