• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: Brandvarm amerikaner fældede Brøndby

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på SønderjyskE's sejr over Brøndby IF.

Af Victor Risager

SønderjyskE - Brøndby IF 2-0 (0-0)
Haji Wright, 1-0 (48.)
Alexander Bah, 2-0 (54.)

Kampens bedste
SønderjyskE

Han kan også, når han starter inde, Haji Wright. Den brandvarme amerikaner har været super-sub for SønderjyskE i denne sæson, men han leverede også en god indsats for SønderjyskE, der ellers stod lavt i store dele af kampen. Haji Wright var god til at holde i bolden og udnytte sin styrke, når den blev spillet op på ham, og så scorede han også et flot mål, der var hans fjerde i sæsonen.

Læs også:Trods flyvende start: Vejle tænker kun på overlevelse

Den anden målscorer, Alexander Bah, leverede samtidig en forrygende præstation på højre wingback. Man forstår, hvorfor Slavia Prag var klar med et millionbud i det forgangne transfervindue - og hvorfor SønderjyskE ikke accepterede det.

Brøndby IF
Brøndby sad trods resultatet på store dele af kampen, og det skyldtes ikke mindste de blå-gules midtbane, der var velspillende. Især Josip Radosevic var godt spillende, da han både var dygtig i presset, duellerne og især i afleveringsspillet i dagens kamp. 

Læs også:Langskudsdrøn sikrer Vejle sejr over Lyngby

Kampens værste
Hos Brøndby IF kan især Kevin Mensah fremhæves. Den 29-årige wingback leverede ikke en overbevisende præstation i venstre side, hvor han i defensive virkede overmatchet mod Alexander Bah, mens han også havde en del dårlige boldtab og indlæg i det offensive. Det var generelt en præstation til glemmebogen for Mensah. Derudover manglede de blå-gules angribere også en hel del kvalitet i aktioner i dagens kamp.

Kampens detalje
Der var et par fine detaljer i kampen, og blandt andet Haji Wrights mål var flot sparket ind. Men tidligere i kampen leverede Brøndby-wingbacken Andreas Bruus et kreativt indkast. Han kastede nemlig bolden i på holdkammeraten Simon Hedlund, hvorefter Andreas Bruus altså selv kunne samle bolden op og løbe videre med bolden. Det var kreativt - og hurtigt - udført.

Samtidig gjorde en gruppe Brøndby-fans deres utilfredshed med de nuværende tilskuerrestriktioner klar. De havde sat tre bannere op i den ene ende, hvor der stod “Flere fans på stadion”, “Dokumentation på bordet eller fans på stadion” og “20.000 samlet i Tivoli - 200 spredt på stadion… logik?” De havde også sat et op foran Christiansborg. 

Læs også:Bedst og værst: Lyngby slog kedelig rekord, da Vejle buldrede videre

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020