• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Andreas Arp

Brøndby ophæver kontrakten med ung forsvarsspiller

Gregers Arndal-Lauritzen er færdig i Brøndby IF. Klubben og spilleren er blevet enige om at ophæve samarbejdet med øjeblikkelig virkning.

Af Andreas Arp

Brøndby IF har tidligere på måneden givet venstrebacken Gregers Arndal-Lauritzen lov til at se sig om efter en ny arbejdsgiver, men det er endnu ikke lykkedes for den 20-årige forsvarsspiller.

På transfervinduets sidste dag er de to parter derfor blevet enige om at ophæve samarbejdet med øjeblikkelig virkning:

Læs også: Brøndby-back håber på klubskifte: En spændende mulighed

- Der er ingen tvivl om, at Gregers er en spiller med fremtiden for sig, men i sin tid i Superliga-truppen her i klubben, har han haft det svært ved at bide sig fast i kampen om spilletid.

- Gregers fik derfor lov til at blive hjemme fra træningslejren og søge andre muligheder for spilletid. Det arbejder han stadig på, og vi vil gerne give Gregers de bedst mulige betingelser for et skifte. Det gør vi ved at ophæve kontrakten, så han ikke er under pres for et skifte her på transfervinduets sidste dag, siger sportsdirektør Ebbe Sand til klubbens hjemmeside.

Gregers Arndal-Lauritzen nåede at spille to kampe for Brøndby IF - begge i Sydbank Pokalen. Han har i januar været på prøve i hollandske FC Den Bosch, men det har altså ikke kastet en kontrakt af sig i første omgang. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus